Oratorica Team - Out of the office & out of the box teambuilding
01-07-2021 5742
Timp de citire: 2 min.

Oratorica Team - Out of the office & out of the box teambuilding

Privit mai mult ca o ieșire informală, team buildingul este, de fapt, mult mai mult de atât. Acest eveniment nu este doar un prilej de distracție între colegi, ci un mod de a cunoaște mai bine echipa, dar și de a o consolida mai bine. 

Cei de la Oratorica au lăsat grijile cotidiene, responsabilitățile de lucru, gălăgia orașului și s-au aventurat într-o escapadă de o zi. Nu, nu au fost la mare, dar au avut parte de o experiență all-inclusive.

Dis-de-dimineață, au pus în rucsacuri buna dispoziție și energia pentru o aventură pe malul Nistrului - un TEAMBUILDING cu toată echipa Oratorica.

...

Și-au luat zborul spre satul Pohrebea unde îi aștepta echipa ACTIVIS care a transformat recent o casă veche din centrul satului într-un loc superb,pe care tot vrei să-l descoperi.

...

Pe parcursul zilei cu toții au fost out of the office, dar și out of the box pentru că au avut parte de activități inedite de consolidare a echipei pe malul râului Nistru, care le-au pus la încercare mușchii și creierii. Și da, la unele provocări, creierii au ars bine :)

Pentru că pandemia ne-a ținut prea mult în casă și în fața calculatoarelor, tuturor le-a fost dor să comunice live cu colegii într-un mediu informal. Așa că activitățile de cunoaștere și energizare au fost pe ordinea de zi. Cei din echipa Oratorica au descoperit că au colegi tare cool, despre care au aflat lucruri noi. 

Cu ochii legați (la propriu și la figurat) au dezvoltat încrederea reciprocă între toți membrii echipei, astfel încât fiecare misiune s-a încununat cu succes.

Cărămidă cu cărămidă - au construit un turn de toată frumusețea așa cum construiesc zi de zi la lucru tot ce înseamnă Oratorica - cea mai mare și cunoscută școală de limbi străine din Moldova.

Pentru majoritatea dintre membrii echipei, acest format de activități de teambuilding a fost nou și fiecare a înțeles că oricine are un rol important în cadrul echipei. Iar atunci când colaborarea, încrederea, respectul, creativitatea sunt valori care se dezvoltă în echipă - "Nu știu cum", "Este complicat", "Este imposibil" se transformă în: "Wow, am reușit", "Yes, we can / Si, se puede / Oui, nous pouvons".

Au combinat distracția cu elemente de construcție și fortificare a echipei care cu siguranță îi vor ajuta să treacă la următorul nivel în activitatea lor. S-au cunoscut mai bine, au cântat în unison cântece la chitară și au savurat bucatele tradiționale.

...

A fost o zi magică, de care fiecare își va aminti cu drag mult timp înainte. Au revenit acasă mai uniți, mai puternici și mai plini de energie pentru a atinge noi succese în echipă.

...

 

Dacă și tu vrei să lucrezi alături de echipa Oratorica, vezi locurile de muncă aici

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?