Articole comerciale

Cum te ajută publicarea articolelor pe blogul delucru.md

Despre Brand-ul tău de angajator trebuie să știe toată țara! 

Articolele publicate pe delucru.md sunt citite de zeci de mii de utilizatori. Acestea sunt targetate cu precizie pe cele mai populare canale digitale (Facebook, Linkedin, Instagram, TikTok, Threads). Cu regularitate optimizăm campaniile, ca tu să ai cele mai bune rezultate.

Majoritatea când își caută de lucru, caută și informații adiționale despre angajatori. Un articol bun cu siguranță o să te facă remarcat și o să-ți aducă mai multe CV-uri.

...

Top 5 motive pentru care merită să publici articole pe blogul delucru.md

1.
Vei face oamenii să se îndrăgostească de brandul tău de angajator și vei atrage talente potrivite.

Oamenii vor să lucreze pentru companii cunoscute, să se alinieze valorilor, misiunii și viziunii acestor companii. Ca și angajator poți avea cea mai faină cultură organizațională, proiecte interesante și beneficii extrasalariale, dar dacă nu vorbești despre ele, riști să te umbrească altcineva și să-ți fie tot mai dificil să recrutezi. Articolele publicate pe delucru.md te ajută să ieși în evidență și să faci oamenii să se îndrăgostească de brandul tău de angajator.

2.
Vei forma o comunitate de fani în jurul brandului tău

Cu cât o să povestești mai multe despre tine ca și angajator, despre impactul tău în societate, despre echipe, proiecte, cu atât o să atragi mai mulți oameni în jurul tău, care vor urmări cu interes activitatea ta pe piața și vor forma o comunitate în jurul brandului tău.

3.
Te vei diferenția de alte companii

Suntem în perioada în care foarte puțini angajatori conștientizează importanța formării și promovării Brandului de Angajator. Acum ai posibilitate să fii printre puținii care fac diferența pe piața muncii din Republica Moldova. Scoate în evidență oamenii alături de care muncești, beneficiile pe care le oferi, impactul pe care îl aduci - și toate acestea te vor ajuta în procesul de recrutare.

4.
Vei impacta la nivel național (și nu doar)

Dacă alegi să fii diferit prin Brandul tău de angajator, cultura sănătoasă, beneficiile pentru angajați, transparență, cu siguranță vei impacta piața muncii din țară și vei schimba direcția multor lucruri. Vei fi un exemplu și mulți dintre specialiști vor vrea să muncească alături de tine că să contribuie și să sporească valoare adusă societății.

5.
Vei fi memorabil

Da, vei fi memorabil și prin asta vei atrage candidații buni. Expertiza noastră de 7 ani în acest domeniu ne ajută să înțelegem ce-și doresc salariații în funcție de generația din care fac parte. Astfel te vom ajuta să scrii articole care să te scoată în evidență, vom alege subiecte care sunt interesante anume pentru publicul tău țintă. Vom promova articolele pe toate canalele noastre digitale și vom aduna o comunitate faină în jurul brandului tău de angajator.

Tarife articole publicitare

Opțiuni articol Preț Descrierea serviciului
Publicarea articolului comercial pe delucriu.md 2000 MDL

Articolul este scris de către beneficiar, ulterior expediat către delucru.md și publicat pe blog. Articolul trebuie să fie însoțit de o poză de cover (1740x920px) și alte poze la alegere.

Publicarea articolului fără atribut rel=„nofollow” 2000 MDL

Link-urile dofollow: orice Bot al motoarelor de căutare va urma link-ul, care este unul de încredere și de valoare conținutului unde a fost adăugat.

Scrierea articolului de către jurnalistul delucru.md 2000 MDL

Jurnalisitul delucru.md se deplasează la biroul beneficiarului sau se stabiuilește o intrevedere online pentru colectare de informații și realizarea unui material complex.

Adaugarea de back-link într-un articol deja existent 2000 MDL

Beneficiarul poate solicita integrarea unui sau mai multe backlinkuri într-un articol deja existent pe delucru.md.

Total de plătit: 0 MDL

Cine o să vadă publicitatea ta

Vizitatori
lunar
210 000
Sesiuni
Lunare
350 000
Afișări
lunare
4 000 000
Vârsta

18 - 24

24 - 34

35 - 44

45 - 54

55 - 64

Mai mult 65

chart
Sex
icon-men
Bărbați
54,15%
icon-women
Femei
45,85%
Dispozitive
icon-desktop
Desktop
35%
Mobile
65%
Promovează compania cu ajutorul bannerelor
Mai multă vizibilitate pentru brandul de angajator înseamnă mai multe CV-uri în inbox.
Publicitate tip Banner

Adresează întrebări despre serviciile de publicitate