Oratorica

crown Compania VIP
Compania a fost verificată
9 posturi vacante deschise
1

Informații de bază

Domeniul de activitate:
Învățământ
Numar de angajati:
100
Oraș:
Chișinău
Adresa principală a companiei:
Bd. Dacia 23, et.5, of. 501

Despre companie

Oratorica - mediul perfect pentru oportunități excelente de carieră

Bine ai venit la Oratorica - cel mai mare centru de limbi europene cu filiale la Chișinău, Bălți și Odessa, care a reușit să instruiască cu succes peste 65000 de studenți. Suntem ferm convinși că echipa reprezintă acel motoraș care ne ajută să ne atingem obiectivele, astfel ne axăm pe crearea unei atmosfere primitoare și prietenoase pentru colegii noștri.

Noi nu doar afirmăm că ne centrăm pe integrarea vieții profesionale cu cea personală a angajaților, ba chiar o facem. Oferim echipei noastre instruire activă, resurse de ultimă oră și sprijin necondiționat din partea mentorilor cu experiență. Suntem axați pe susținerea aspirațiilor profesionale, stimulând membrii noștri de echipă să progreseze continuu prin participarea la workshop-uri, seminare și speaking clubs. Astfel, profesorii au posibilitatea de a-și dezvolta competența și pregătirea didactică, cât și îmbunătăți soft- skillurile și abilitățile de public speaking.

La noi nu există impedimente sau limite! Pe lângă salariul motivant, fiecare membru al echipei noastre se poate bucura de beneficii gratuite precum: cursuri de limbi străine pentru sine și copiii săi, cursuri specializate după necesitate și dorință. La fel,  acoperim toate cheltuielile legate de pregătirea și susținerea examenelor TOEFL și Cambridge.

Pe lângă pizza parties cu jocuri de societate și quiz-uri ce contribuie la formarea spiritului de echipă, organizăm regulat petreceri corporative tematice și teambuilding-uri interactiveAstfel încurajăm angajații noștri să se recreeze, demonstrând că și alături de colegii de muncă te poți degaja de grijile cotidiene și chiar lega prietenii.

La Oratorica credem că un angajat fericit este un angajat productiv. Ne-am asigurat să oferim membrilor noștri de echipă spații de lucru confortabile; zone de recreere; bucătărie dotată cu toate cele necesare, unde mereu te poți delecta cu gustări sănătoase și mai puțin sănătoase - totul conceput pentru a te simți ca acasă.

La Oratorica, încurajăm diversitatea și unicitatea fiecărui coleg. Suntem deschiși la noi idei și la feedback-ul constructiv. Aici fiecare voce este auzită: orice angajat poate comunica sincer și direct, pentru că tindem să construim relații reale, durabile și ne pasă de bunăstarea fiecărui coleg.

Încă nu te-am convins că Oratorica este mediul perfect de lucru? Atunci, alătură-te echipei noastre și asigură-te direct!

Recenziile companiei

Evaluează compania:
5 star star star star star 11 recenzii
Cătălina Ivanesi
5 star star star star star
15 Martie 2023
Oratorica pentru mine, a distrus toate impresiile negative, față de un job, și astfel mi-a oferit o echipă minunată, sprijin și oportunități. Oratorica este definiția perfectă pentru compania care oferă continuă dezvoltare, unde primești suport necondiționat, aici este profesionalism și calitate, armonie și colaborare.
0
Ciorba Alexandru
5 star star star star star
14 Martie 2023
Mulțumesc colectivului Oratorica pentru momente de neuitat și emoții pozitive. Fiecare obstacol întâlnit în munca de zi cu zi în cadrul acestei companii, la sfârșit de zi devine o piatră, simplu de depășit, datorită suportului și motivației oferite de colegi.
0
Garabagiu Cristina
5 star star star star star
10 Martie 2023
Compania Oratorica este despre dezvoltare personală, profesională, sprijin, lucru în echipă și prieteni. Aici am realizat cât e de important și minunat să lucrezi anume în echipă și am confirmat pentru mine personal că orice succes este rezultatul muncii comune, ajutorului reciproc și desigur comfortului fizic și emoțional de care ai parte la Oratorica.
0
Reprezentant Oratorica
10 Martie 2023
Îți mulțumim, dragă Cristina pentru că ai ales să faci parte din echipa Oratorica. Vom tinde în continuare să-ți oferim tot suportul și desigur confortul fizic și emoțional de care ai nevoie :))
Jalba Viorica
5 star star star star star
06 Martie 2023
Oratorica este locul care schimba lumea spre bine..unde cu fiecare zi ce trece devii mai profesionist , mai productiv, mai competent si desigur locul unde te simti incurajat si motivat de o intreaga echipa care isi sustine si isi dezvolta fiecare angajat in parte, evident pentru a putea oferi servicii de cea mai inalta calitate ! Multumesc pentru atitudine , sunteti superbi !!!
0
Cristina Vieru
5 star star star star star
06 Martie 2023
Oratorica este o companie minunată, îți oferă posibilitatea să te dezvolți și să lucrezi alături de colegi pozitivi și energici.
0
Ciorăscu Irina
5 star star star star star
11 August 2022
Mă bucur și mă mîndresc că sunt parte a echipei de profesioniști Oratorica. Zilnic vin cu plăcere la serviciu pentru că sunt motivată și susținută chiar dacă greșesc. Aici învăț și lucrez cu mare drag!
0
Cristina Burlacu
5 star star star star star
05 August 2022
Oratorica este mai mult decât o companie, este locul în care mergi cu mare drag indiferent de ce zi este în calendar. Aici nu doar lucrezi dar și evoluezi zilnic, fiind mereu la curent cu tot ce ține de predare. O atmosferă productivă și plăcută, colegi minunați și desigur servicii de calitate!!! Fericirea e atunci când alții te înțeleg!!!
1
Nichiforov Tatiana
5 star star star star star
05 August 2022
Compania unde te simți ca între prieteni,profesionalism și calitate la cel mai înalt nivel, cooperare maximă, echipa de vis mândră să fac parte din ea!!!
3
Carp Marina
5 star star star star star
04 August 2022
Oratorica este compania unde nu te temi să greșești, unde nu întâlnești obiective de performanță nerealiste. Transferul de cunoștințe, cooperarea, cultura erorii, comportamentul de conducere, sunt doar câțiva dintre factorii care stimulează implicarea la maxim a angajaților. Oratorica este locul în care dacă angajații au performanțe, acest lucru este observat și apreciat. Sunt recunoscătoare că muncesc alături de cei mai faini oameni. Oratorica, one love, one heart!
2
Tostogan Natalia
5 star star star star star
02 August 2022
Oratorica e o companie minunată, e locul unde oamenii se sprijină reciproc, muncesc în același unison, pentru a atinge rezultate frumoase. Atmosfera e caldă, primitoare și mereu stimulativă, datorită tuturor persoanelor care muncesc acolo cu atâta har și abnegație, de la care ai ce învăța cu adevărat. Se respectă echilibrul dintre viața profesioanlă și personală, iar munca e interactivă, dar și plină de situații provocătoare, care te inspiră și te fac să crești profesional, fiind motivat continuu.
2
Trohimciuc Anna
5 star star star star star
01 August 2022
Чудесная компания, в которой работают самые прекрасные и талантливые люди! В Ораторике ты становишься не просто частью большого и дружного коллектива, ты становишься частью большой семьи, где тебя всегда услышат, поддержат, помогут и направят! Команда с которой невероятно приятно работать ❤
2

Articolele companiei

În culisele Oratorica: 12 avantaje convingătoare ale angajării la Centrul de Limbi Europene Oratorica

În culisele Oratorica: 12 avantaje convingătoare ale angajării la Centrul de Limbi Europene Oratorica

Locul de muncă devine o a doua noastră casă, unde petrecem un interval semnificativ de timp din viața noastră, de aceea este important ca job-ul să reflecte valorile și aspirațiile noastre. Ce aspecte sunt esențiale pentru tine? Salariu atractiv? Sau oportunități ample de creștere profesională? Sau poate ai obosit de…
Citiți în întregime
3028 28-02-2024
Misiune îndeplinită: Rezultatele campaniei Cadoul din cutia de pantofi

Misiune îndeplinită: Rezultatele campaniei Cadoul din cutia de pantofi

Ziua feerică în care toate familiile sărbătoresc Crăciunul a trecut, dar magia acestei sărbători încă se simte, cel puțin la ORATORICA. Profesorii, managerii și elevii școlii ORATORICA și-au unit forțele pentru a contribui campaniei Cadoul din cutia de pantofi, întruchipând spiritul de generozitate și compasiune. În total, echipa ORATORICA și…
Citiți în întregime
1264 02-01-2024
 Călătoria echipei Oratorica în anii ‘90

Călătoria echipei Oratorica în anii ‘90

Școala de limbi europene ORATORICA și-a teleportat angajații în era tetrisului, a telefonului Nokia și a figurinelor din porțelan, transformând petrecerea corporativă într-o experiență captivantă a anilor '90. De la decorul autentic la activitățile interactive, Oratorica a creat un eveniment memorabil. Decorul excepțional al petrecerii a fost o incursiune în…
Citiți în întregime
1010 28-12-2023
ORATORICA – locul unde cultura corporativă înseamnă fericire și succes

ORATORICA – locul unde cultura corporativă înseamnă fericire și succes

Unirea Culturii Corporative și a Fericirii la Oratorica Cultura corporativă și fericirea angajaților sunt doi piloni esențiali în lumea afacerilor, iar la Oratorica - Centrul de Limbi Europene, acestea nu sunt doar concepte, ci elemente cheie care definesc misiunea și succesul nostru. Cum am reușit să îmbinăm aceste două elemente?…
Citiți în întregime
1800 30-10-2023
 Îți place să muncești, dar și să te distrezi pe măsură? Vino în echipa Oratorica și profita de ambele!

Îți place să muncești, dar și să te distrezi pe măsură? Vino în echipa Oratorica și profita de ambele!

  Anul 2022 a fost unul care ne-a demonstrat încă o dată că doar împreună putem trece peste orice obstacol. Cu eforturi comune am reușit să ne îndeplinim misiunea principală: de a ajuta oamenii să capete încredere atunci când vorbesc o limbă străină.  Și pentru că Oratorica are grijă nu…
Citiți în întregime
3054 23-12-2022
Ești profesor dar vrei salariu competitiv și beneficii ca în IT? Vino la Oratorica!

Ești profesor dar vrei salariu competitiv și beneficii ca în IT? Vino la Oratorica!

Care este salariul unui profesor la Oratorica? Răspunsul la această întrebare este unul destul de amplu și depinde de anumiți factori. În articolul ce urmează vom afla mai desfășurat despre aceștia.  Remunerarea unui profesor Oratorica presupune o sumă fixă per lecție/oră academică, la care se adaugă diverse bonusuri - de…
Citiți în întregime
5226 13-10-2022

Contacte

E-mail:
Pagina web:
Rețele sociale:
Adresa principală a companiei:
Chișinău, Botanica, Bd. Dacia 23, et.5, of. 501
Adresă adițională:
Chișinău, Râșcani, Bd. Moscova 8, et. 1, of. 19
Adresă adițională:
Chișinău, Ciocana, Bd. Mircea cel Bătrân 12/2
Adresă adițională:
Chișinău, Buiucani, Bd. Alba-Iulia 89, оf. 1
Adresă adițională:
Bălți, Str. Academicianul Nicolae Filip 2