Misiune îndeplinită: Rezultatele campaniei Cadoul din cutia de pantofi
02-01-2024 992
Timp de citire: 1 min.

Misiune îndeplinită: Rezultatele campaniei Cadoul din cutia de pantofi

Ziua feerică în care toate familiile sărbătoresc Crăciunul a trecut, dar magia acestei sărbători încă se simte, cel puțin la ORATORICA.

Profesorii, managerii și elevii școlii ORATORICA și-au unit forțele pentru a contribui campaniei Cadoul din cutia de pantofi, întruchipând spiritul de generozitate și compasiune. În total, echipa ORATORICA și susținătorii campaniei au reușit să strângă 85 de cutii, ceea ce se echivalează cu 85 de copii fericiți și recunoscători.

...
Copiii din familiile social vulnerabile din satul Cobani, raionul Glodeni au primit dulciuri, hăinuțe, rechizite școlare, jocuri interactive și s-au bucurat de prezența Moșului, alături de Alba ca Zăpada. Bucuria de pe fețele copiilor a fost palpabilă pe măsură ce și-au primit cadourile, creând o atmosferă magică care reflectă adevărata esență a sărbătorilor de Crăciun.
...
În spiritul sezonului, echipa ORATORICA îi încurajează și pe alții să se alăture efortului de a răspândi bucurie și de a face diferența în viața celor mai puțin norocoși!

...

 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?