În culisele Oratorica: 12 avantaje convingătoare ale angajării la Centrul de Limbi Europene Oratorica
28-02-2024 2617
Timp de citire: 4 min.

În culisele Oratorica: 12 avantaje convingătoare ale angajării la Centrul de Limbi Europene Oratorica

Locul de muncă devine o a doua noastră casă, unde petrecem un interval semnificativ de timp din viața noastră, de aceea este important ca job-ul să reflecte valorile și aspirațiile noastre. Ce aspecte sunt esențiale pentru tine? Salariu atractiv? Sau oportunități ample de creștere profesională? Sau poate ai obosit de dramă și intrigi în cadrul colectivului și ai vrea să te simți degajat și binevoitor printre colegii de muncă?

Noi am găsit locul unde poți să nu te limitezi la un singur beneficiu. Centrul de Limbi Europene Oratorica are grijă să ofere cât mai multe oportunități, atât de căutate acum de angajați. Dacă ești o persoană pasionată de limbi străine, ești comunicabilă și empatică, iar curiozitatea și pofta ta de progres nu au limite, vezi de ce trebuie să te angajezi în calitate de profesor/-ă la Oratorica.

1. Salariu motivant & Bonusuri de performanță

Oratorica demonstrează că și în domeniul educației este posibil să câștigi bine. Profesorii de aici, în funcție de volumul de muncă solicitat și experiența în predare, se bucură lunar de un venit de până la 40.000 de lei. Angajații activi și diligenți sunt remunerați conform performanței și efortului depus.

2. Resurse de ultimă oră

La Oratorica ai acces gratuit la platformele internaționale Udemy, Pluralsight, Coursera. Orice angajat poate solicita parcurgerea oricărui curs specializat după necesitate.

3. Flexibilitate în alegerea programului

Ai obosit de programul de lucru standard de la 09:00 la 18:00? La Oratorica, tu dictezi frecvența și orarul lecțiilor. Poți avea lecții dimineața dacă ești o persoană matinală și iubești să-ți petreci serile cu prietenii în oraș și viceversa, poți să te bucuri de somnul dulce de dimineață și să optezi pentru cursurile care au loc la amiază sau seara. 

4. Opțiunea de muncă remote

Poți uita de disconfortul deplasării zilnice. Angajații de la Oratorica pot lucra din confortul propriei case sau chiar din orice colț al lumii.

5. Program de mentorat individual ghidat de către Directorul Academic

Nu te panica dacă ceva îți eșuează sau nu ești sigur cum să procedezi în anumite situații. La Oratorica, ești ghidat și susținut de directorul nostru academic - mentor cu experiență, gata să te îndrume spre alegerea corectă sau spre depășirea dificultăților.

6. Evenimente de team building, întâlniri sociale, game nights, activități de voluntariat

La Oratorica, diversificăm rutina zilnică. Obișnuim să organizăm seri cu jocuri interactive, să petrecem timpul relaxant și distractiv cu colegii în afara oficiilor. Nu mai vorbim de petrecerile noastre corporative pe diverse tematici și team-building-urile active - dispoziția pozitivă pe un an înainte garantată.

...

7. Lecții gratuite de engleză, franceză, germană, spaniolă și italiană pentru tine și copiii tăi

Nu te limita la doar o singură limbă străină cunoscută! Aici, poți învăța cât mai multe limbi absolut gratuit. Și nici nu trebuie să-ți faci griji de costurile cursurilor pentru micii tăi exploratori. Copiii tăi, la fel, pot beneficia de studierea unei limbi străine gratis.

8. Acoperirea integrală a cheltuielilor pentru pregătirea și obținerea certificatelor TOEFL, Cambridge, DaF

Da, da, la Oratorica ai posibilitatea să obții un certificat a cunoștințelor tale lingvistice recunoscut internațional. Școala îți oferă pregătire și toate resursele necesare, iar tu ai șansa să devii un adevărat expert al limbii vorbite.

9. Mediu de lucru amical și susținător

La Oratorica colaborează  cei mai prietenoși, sociabili și receptivi colegi. Poți fi sigur de o atmosferă degajată de lucru, unde vei primi susținere și ajutor din partea membrilor de echipă, care, după cum spune legenda, ulterior, se transformă în prieteni.

10. Suport din partea managerilor

Pe post de profesor la Oratorica, te vei concentra exclusiv pe pasiunea ta pentru predare. Nu va trebui să te preocupi de absențele studenților sau de alte provocări care apar. Aceste aspecte administrative sunt în grija managerilor, care se asigură că totul decurge fără probleme.

11. Cadouri și surprize la diverse sărbători

Atmosfera festivă a sărbătorilor chiar se simte la filialele școlii Oratorica. Vei savura farmecul oricărui prilej cu daruri tematice, mese festive și dispoziție la cote maxime.

...

Primește cele mai noi articole direct
în inbox

12. Spații de lucru sigure și bine întreținute; bucătărie dotată cu toate cele necesare; ceai, cafea, fructe, gustări

La oficiu ca acasă! Fiecare filială îți asigură confort și siguranță. La Oratorica sunt spații amenajate pentru recreere, unde poți petrece timpul în zenul tău, bucătărie unde poți savura o cafea cu bunătăți, cât și tot echipamentul și resursele necesare pentru a te simți productiv la locul de muncă.

P.S. Îți șoptim un mic secret: lista de avantaje continuă. Vrei să știi care sunt ele? Descoperă-le de sine stătător!

Dacă vrei să faci parte din această echipă minunată și ești dornic/-ă să împarți cu pasiune dragostea față de o limbă străină, pe care o stăpânești la perfecție, te încurajăm să aplici CV-ul la adresa: hr@oratorica.md

 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?