Îți place să muncești, dar și să te distrezi pe măsură? Vino în echipa Oratorica și profita de ambele!
23-12-2022 2602
Timp de citire: 1 min.

Îți place să muncești, dar și să te distrezi pe măsură? Vino în echipa Oratorica și profita de ambele!

 

Anul 2022 a fost unul care ne-a demonstrat încă o dată că doar împreună putem trece peste orice obstacol. Cu eforturi comune am reușit să ne îndeplinim misiunea principală: de a ajuta oamenii să capete încredere atunci când vorbesc o limbă străină. 

Și pentru că Oratorica are grijă nu doar de fericirea studenților, ci și de fericirea angajaților, acest sfârșit de an nu putea să se fi încheiat altfel decât cu o petrecere de Crăciun în stil latino, la care fiecare s-a simțit bine alături de colegi. 

Prin prisma distracției am reușit să facem o retrospectivă asupra tuturor realizărilor din acest an, ne-am adus aminte de tot ce a fost mai frumos și am petrecut timpul vesel împreună cu toată echipa, care numără peste 80 de angajați. 

O sărbătoare în cadrul companiei este un bun prilej de a întâlni colegii din departamente diferite, de a afla ceva nou despre colegii cu care muncești cot la cot în fiecare zi și de a petrece timpul frumos.

...

 

...

 

...

...

 

Dacă ești profesor de limbă engleză sau altă limbă străină predată la Oratorica și îți dorești să faci parte dintr-o echipă de vis, te încurajăm să ne transmiți CV-ul tău! Iată ce anunțuri de angajare avem acum:

 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?