Ești profesor dar vrei salariu competitiv și beneficii ca în IT? Vino la Oratorica!
13-10-2022 4879
Timp de citire: 3 min.

Ești profesor dar vrei salariu competitiv și beneficii ca în IT? Vino la Oratorica!

Care este salariul unui profesor la Oratorica? Răspunsul la această întrebare este unul destul de amplu și depinde de anumiți factori. În articolul ce urmează vom afla mai desfășurat despre aceștia. 

Remunerarea unui profesor Oratorica presupune o sumă fixă per lecție/oră academică, la care se adaugă diverse bonusuri - de exemplu, pentru numărul de lecții desfășurate cu un grup sau student, disponibilitatea pentru orare noi, calificări internaționale, receptivitate și recenzii pozitive din partea studenților.

În continuare vom afla despre perspectivele ce îi așteaptă pe profesorii care aleg să se angajeze la centrul de limbi europene Oratorica.

Care este salariul unui profesor Oratorica?

Conform datelor interne, remunerarea unui profesor Oratorica începe de la 20 000 lei.  Mărimea acesteia este influențată de: numărul de grupuri, calificările profesorului, direcția și tipul lecțiilor (individuale, de grup). Dar, pe lângă recompensa financiară, Oratorica investește într-un mediu confortabil și oportunități pentru profesori de a lucra fără epuizare și de a-și dezvălui potențialul.

Oportunitate de a îmbunătăți competențele și calificările

Departamentul metodologic al centrului ține cont de solicitările profesorilor și alege materiale care ajută la stăpânirea noilor tehnici, instrumente și competențe. Fiecare profesor obține instruire gratuită, suport și ghidare în selectarea materialelor, elaborarea noilor tehnici de predare, asistență personalizată în funcție de specificul fiecărui student/grup. De asemenea, profesorii au tot suportul necesar din partea managerilor și a staff-ului tehnic pentru implementarea celor mai interactive metode de lucru. 

Școala are în permanență nevoie de profesori calificați așa că dacă îți surâde ideea dezvoltării profesionale, Oratorica îți va veni în întâmpinare - te va ajuta să devii mai bun și să-ți crești veniturile. Profesorii Oratorica beneficiază de certificări internaționale (TESOL, TEFL, TKT, CELTA) achitate 100% de companie, iar ulterior aceștia pot conta și pe o remunerare mai mare.

Asigurarea unui flux constant de studenți și grupuri

Nu întotdeauna promovarea în baza recomandărilor îi asigură profesorului un număr constant de studenți. De exemplu, mulți profesori care oferă cursuri de engleză pentru începători și activează pe cont propriu se pomenesc într-o situație în care nu își pot asuma toți doritorii de studia o limbă străină, sau invers: profesorul are nevoie să-și crească veniturile cât mai curând posibil, dar pur și simplu nu are studenți noi. 

La Oratorica, volumul de muncă al profesorului este responsabilitatea școlii. Formarea grupurilor noi are loc continuu, iar dacă vei găsi timp liber în programul tău, managerul Oratorica va avea grijă să îți asigure orare de grup și/sau lecții individuale cu studenți dornici să înceapă cât mai repede cursurile.

Baza metodologică sistematizată pentru fiecare curs

Toate cursurile Oratorica sunt bazate pe metodologii riguros selectate, elaborată de specialiști în domeniu. De exemplu, cursul de engleza Oratorica este bazat pe metodologia Cambridge English, ceea ce oferă studenților oportunitatea de a studia limba engleză în conformitate cu cerințele internaționale. Acest lucru este deosebit de important atât pentru o învățare eficientă a limbii cât și pentru susținerea examenelor internaționale care apreciază nivelul de cunoaștere. De exemplu, profesorii care predau cursuri de engleza pentru copii la Oratorica, o fac după manuale elaborate special pentru a satisface atât nevoile micilor studenți cât și a ușura munca profesorului. La fel și în cazul cursurilor pentru adolescenți și adulți, pentru care este prevăzută suplimentar manualului - platforma online Cambridge LMS ce permite profesorilor să gestioneze cu ușurință lecțiile și să urmărească progresul studenților. Cu fiecare testare de unitate, atât profesorul cât și studentul poate vedea punctele forte și slabe, pentru îmbunătățirea continuă a performanței. 

Primește cele mai noi articole direct
în inbox

Program de muncă comod atât online cât și offline

Lucrul de acasă fără a pierde timp și bani pe drum este un vis de care mulți s-au ars în 2020. Majoritatea organizațiilor nu au fost pregătite pentru tranziția bruscă la regimul de lucru online. Oratorica însă, avea deja setate toate procesele pentru platforma personalizată Oratorica Online, iar profesorii erau instruiți astfel încât schimbarea paradigmei de muncă și trecerea pe online s-a produs ușor și fără stres. 

La Oratorica, echipa de profesori de engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, română și rusă se bucură de o abordare neformală: aceștia nu trebuie să piardă timpul pe scrierea rapoartelor și planurilor de lecție, toată comunicarea internă este simplă dar bine organizată și cel mai important - aceștia pot alege atât orarul de lucru cât și filiala unde vor preda. 

Experiența personală de predare poate fi mult mai interesantă decât citirea unui articol. Te îndemnăm să trimiți CV-ul la hr@oratorica.md și să te alături echipei de profesori Oratorica!

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?