La SEBN MD, femeile reușesc să îmbine armonios munca cu viața de familie
18-03-2024 630
Timp de citire: 4 min.

La SEBN MD, femeile reușesc să îmbine armonios munca cu viața de familie

Într-o lume din ce în ce mai dinamică și competitivă, femeile au dovedit că pot excela atât în carieră, cât și în rolul de mame, soții, prietene, colege, fiice, etc. Armonizarea între responsabilitățile familiale și cele profesionale sunt o adevărată provocare, dar datorită perseverenței, gestionării eficiente a timpului și motivației femeile reușesc să obțină victorii și succese. Un bun exemplu, sunt angajatele SEBN MD care au fost deschise să-și împărtășească experiența cum reușesc să țină un echilibru sănătos între activitatea la fabrică și familie.

Vorobiov Diana, șefă de tură în cadrul departamentului producție susține că experiența vastă și diversă acumulată în cei 6 ani de activitate la SEBN MD a constituit o premiză importantă  în evoluția ei profesională în cadrul companiei. Oportunitățile de creștere și dezvoltare în carieră de care a beneficiat, susținerea echipei din care face parte, suportul familiei, precum și dorința de a crește profesional și ambiția de a nu ceda sunt printre factorii care i-au determinat succesul la SEBN MD. Diana a reușit să avanseze de la funcția de operator la cea de șefă de tură. În activitatea de zi cu zi, apreciază responsabiliatea, spiritul de echipă și sârguința de care dau dovadă angajații companiei. Diana afirmă că pentru a le reuși pe toate și a menține un echilibru sănătos între activitatea la SEBN MD și rolul de mamă, soție și femeie este importantă prioritizarea activităților și planificarea timpului. Iar atunci când le reușește pe toate, se simte fericită și împlinită, fiind la fel de energică și inspirată și acasă și la muncă.

...

Țărnă Parascovia, șefă de echipă în cadrul filialei din orașul Strășeni spune că în cei 6 ani de activitate la SEBN MD a reușit să cunoască oameni minunați, să obțină cunoștințe și experiență. Cele mai importante realizări le consideră creșterea încrederii în sine și avansarea în carieră. Alături de echipa din subordine, depune zilnic efort pentru realizarea volumelor planificate conform cerințelor clientului. Parascovia spune ca la muncă trebuie să fie un exemplu pentru echipa sa, iar acasă – pentru copii săi. De altfel, fiica sa a optat pentru un loc de muncă la SEBN MD și începând cu vara anului 2023 au devenit și colege de muncă, astfel formând o echipă și acasă, și la fabrică.

...

SEBN MD a devenit ca o familie și pentru Maria Burdujan, instructor în cadrul departamentului resurse umane. Experiența sa la fabrică este una destul de vastă, căci în cei 6 ani de activitate a reușit să cunoască specificul producției cablajului atât în calitate de operator, cât și în calitate de instructor. Maria spune ca la SEBN MD a conștientizat faptul că munca în echipă și oamenii bine instruiți sunt cheia reușitei în atingerea scopurilor. Iar pentru Maria, angajații sârguincioși și integrarea acestora cu succes la locul de muncă sunt o sursă de motivație. În activitatea la fabrică succesele angajaților îi aduc împlinire și bucurie. Acasă are parte de bucurii din partea copiilor și a nepoțelelor, alături de care își încarcă bateriile pentru a reveni la muncă cu noi forțe.

...

Victoria Matcovschi, tehnician în cadrul departamentului inginerie spune că este mândră că acum 6 ani și-a început activitatea profesională la SEBN MD, companie lider în industria automotive. Fabrica oferă tinerilor specialiști oportunități de creștere și dezvoltare în carieră, datorită cărora, spune Victoria a reușit să obțină cunoștințe specifice domeniului automotive și experiență de muncă. Și dacă la fabrică, zi de zi, învață noi lucruri din domeniul ingineriei, acasă învață, zi de zi, cum să fie cea mai bună mamă și soție. Dificultățile și provocările de peste zi sunt mai ușor de depășit după o seară în familie, bucurându-se de șotiile copiilor și suportul din partea celor dragi.

...

Caraman Elvira spune este mulţumită și mândră că face parte din echipa SEBN MD. Condițiile de muncă europene, stabilitatea finaciară și echipa din care face parte sunt printre factorii-cheie ce îi aduc zilnic motivație și satisfacție. La fabrică este responsabilă de asigurarea calității produsului prin activități de prevenire a defectelor. Acasă, responsabilitățile sunt diverse, dar le reușește pe toate fiind ajutată de cei 3 copii. Fiica mai mare i-a urmat exemplul și acum 2 ani s-a angajat și ea la SEBN MD. Astfel, în discuțiile mamă-fiică sunt incluse și tematici ce țin de domeniul automotive, provocările de la locul de muncă, precum și succesele și reușitele obținute.

...

Pentru Mihaela Filipciuc, angajarea la SEBN MD a fost o adevărată provocare, întrucât domeniul automotive a fost unul nou și necunoscut pentru ea. Dar cu multă muncă, perseverență, ambiție și suportul din partea colegilor a reușit într-un timp scurt să învețe o meserie nouă. Astăzi, este încrezută în forțele proprii și tinde spre noi obiective profesionale. Activitatea la SEBN MD îi oferă stabilitate financiară și oportunitatea de a activa în țară, alături de familie și copii. Organizarea eficientă a timpului și a sarcinilor de lucru, precum și programul de muncă îi permite să petreacă mai mult timp alături de familie și copii.

...

SEBN MD oferă tuturor oportunități egale de angajare și dezvoltare profesională. Angajatele companiei, prin activitatea, profesionalismul și dedicația de care dau dovadă, demonstrează încă odată că femeile pot obține performanță în orice domeniu.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?