Jobs.diez.md și delucru.md devin o singură platformă cu locuri de muncă
19-07-2021 7406
Timp de citire: 1 min.

Jobs.diez.md și delucru.md devin o singură platformă cu locuri de muncă

 

“Unde-s doi, puterea crește”, ne-am spus noi și am decis să contopim platformele de recrutare jobs.diez.md și delucru.md.

Deși proiectul delucru.md este cu 4 ani mai tânăr decât jobs.diez.md, acesta a reușit să-l depășească: cu 30% mai mult trafic pe site, cu aproximativ 40% mai multe joburi, cu 60% mai multe CV-uri expediate prin intermediul platformei.

Suntem bucuroși că prezentați interes pentru acest site de recrutare și vrem să-l facem și mai util pentru fiecare dintre voi. Astfel, îl creștem prin fuziune cu jobs.diez.md.

Ne-am pregătit minuțios pentru acest pas. Precum știți, recent am lansat o versiune nouă a platformei delucru.md: pe lângă designul atractiv și interfața mult mai user-friendly, am implementat și un șir de instrumente care fac site-ul mai receptiv la nevoile utilizatorului, am inclus câteva opțiuni care vă vor ajuta să vă creșteți vizibilitatea pe site, dar și să ajungeți cât mai rapid la CV-ul celui mai potrivit candidat pentru jobul din cadrul companiei voastre sau, invers, la profilul angajatorului pe care-l căutați.

Și paginile noastre de Facebook curând se vor uni, vă așteptăm în continuare pe delucru.md - la fel de activi și curioși.      

Câteva lucruri, totuși, rămân neschimbate - echipa noastră profesionistă și receptivă, politica editorială cu care v-am obișnuit pe jobs.diez.md și dorința noastră de a fi o platformă cu adevărat utilă.

Vă așteptăm pe:

Facebook

Facebook Group

Instagram

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?