Crunchyroll Beta este acum disponibilă pentru fanii internaționali de anime
23-11-2021 2270
Timp de citire: 3 min.

Crunchyroll Beta este acum disponibilă pentru fanii internaționali de anime

Crunchyroll, marca globală de anime cu peste 120 de milioane de utilizatori înregistrați și peste cinci milioane de abonați, extinde lansarea Crunchyroll Beta, o nouă beta experiență pentru utilizatorii Crunchyroll la nivel mondial. Noua experiență web a fost introdusă utilizatorilor din Statele Unite la începutul acestui an, iar acum utilizatorii de pretutindeni se pot bucura de un design proaspăt, de noi funcții pentru o personalizare mai bună și de căutarea îmbunătățită a conținutului dublat.

Lista completă a noilor funcții din Crunchyroll Beta include: 

  • Actualizarea interfeței Crunchyroll: Crunchyroll Beta oferă fanilor o nouă interfață de utilizator în pagina de pornire Crunchyroll, inclusiv recomandări personalizate și navigare perfectă către liste de urmărire sau către anumite pagini de emisiuni sau episoade.
  • Personalizare îmbunătățită: utilizatorii Crunchyroll internaționali pot găsi acum recomandări de anime personalizate chiar de pe pagina de pornire, adaptate în mod special la istoriile lor unice de vizionare. De asemenea, utilizatorii pot adăuga mai mult fler experienței lor de anime printr-o bibliotecă curată de avatare și imagini de antet care prezintă serialele lor preferate, inclusiv JUJUTSU KAISEN, Tokyo Revengers, Dr. STONE, Bananya și multe altele. 
  • Căutarea îmbunătățită: fanii pot accesa mai ușor dub-urile noi și existente, pot explora diferite genuri, pot găsi difuzări simultane actuale și titluri anime populare prin funcționalitatea îmbunătățită de căutare și filtrare. Pe lângă noua bară de căutare, Crunchyroll va continua să ofere colecții organizate în diferite regiuni, alese cu atenție de experții locali în anime de la Crunchyroll. 
  • Extinderea disponibilității Crunchylists: această nouă funcție le permite fanilor să creeze o colecție organizată a serialelor anime preferate. Fanii pot adăuga un titlu la creațiile lor unice Crunchylist, pot adăuga orice serie sau pot selecta episoade din colecția extinsă de peste 1.000 de serii Crunchyroll și își pot organiza Crunchylist-ul după cum doresc. 

Pentru a experimenta Crunchyroll Beta, utilizatorii eligibili Crunchyroll se pot înscrie prin intermediul imaginilor de antet sau ferestrelor pop-up care apar pe site-ul Crunchyroll. Pentru început, Crunchyroll Beta este disponibil pentru 10% dintre utilizatorii premium și gratuit și va deveni în cele din urmă disponibil pentru toți abonații din întreaga lume, cu excepția celor din Asia, în următoarele săptămâni. Fanii pot comuta între experiența beta și Crunchyroll Classic după cum doresc și sunt încurajați să împărtășească feedback în funcția „Lăsați feedback” sub antetul profilului lor. 

Crunchyroll este disponibil în peste 200 de țări și teritorii, cu traducere simultană în opt limbi. Fanii pot viziona anime gratuit cu reclame sau pot alege dintre două abonamente diferite care permit o experiență de vizionare fără reclame, acces la titluri populare de difuzare simultană ziua și data cu premieră în Japonia, vizionare offline și multe altele. 

 

Despre biroul Crunchyroll din Chișinău, Moldova.

Crunchyroll conectează fanii anime și manga din peste 200 de țări și teritorii prin conținutul pe care ei îl adoră. Cunoscut ca un serviciu de streaming de top care oferă conținut AVOD și SVOD, Crunchyroll, de asemenea, oferă experiențe pentru a aprofunda implicarea fanilor și a comunității prin social media, evenimente, jocuri, produse pentru consumatori, distribuție de content, creare de content și publicare de manga.

Desemnată ”Cel mai bun angajator din Moldova al anului 2019”, echipa, care este în creștere constantă, dezvoltă produsul, designul, ingineria și marketingul ce adună comunitatea fanilor pasionați. Aceștia operează în următoarele limbaje de programare: JavaScript, Golang, Kotlin, Swift, Objective-C, TypeScript, Java, PHP, and BrightScript.

Crunchyroll a fost fondată în 2006 și are sediul central în San Francisco, cu birouri în Los Angeles, Tokyo, Paris, Lausanne, Chișinău și Berlin (AV Visionen). Crunchyroll a fost achiziționată în august 2021 de Funimation Global Group, o societate mixtă între Sony Pictures Entertainment și Sony Music Entertainment Japan.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?