Weekend-uri de vară extinse și multe alte motive să te alături echipei Crunchyroll
02-09-2021 2314
Timp de citire: 2 min.

Weekend-uri de vară extinse și multe alte motive să te alături echipei Crunchyroll

Experții ne zic că echilibrul dintre viața profesională și cea privată are un rol semnificativ asupra bunăstării noastre. Iată de ce, după o perioadă lungă de lucru de acasă, la Crunchyroll a apărut ideea de a minimiza numărul de ședințe în zilele de vineri. În plus, nu ne-am limitat la minimizarea ședințelor, dar chiar la reducerea lor totală. Astfel, pe timp de vară a fost implementat “Summer Fridays”. Practic, s-a lucrat 4 zile pe săptămână, și sincer vorbind, ne-a plăcut enorm de mult. Sperăm ca această practică să urmeze în continuare.

...

Ținem mult la colegii noștri și îi încurajăm să se bucure la maxim de fiecare moment. Fii parte a echipei noastre și savurează din beneficiile oferite marca Crunchyroll:

  • Sănătate și bunăstare: Avem un plan de asigurare medicală privată pentru toți colegii care include, asigurare de sănătate, servicii de stomatologie și oftalmologie. Toți au posibilitatea de a extinde asigurarea medicală pentru membrii familiei la un preț redus;

...

  • Munca de acasă sau din oficiu: Flexibilitatea este o modalitate simplă de a îmbunătăți echilibrul muncă/viață;
  • Găsește echilibrul: Membrii echipei pot profita de cursuri yoga și sănătate online, precum și de consiliere prin programul de asistență Talkspace;
  • Reîncarcă-te: Prânz, bunătăți și cafea nelimitată;
  • Timp pentru tine: Ai 28 de zile calendaristice de concediu anual plătit, zile libere cu ocazia sărbătorilor naționale și chiar câteva în plus! În zilele în care nu te simți în toată puterea, fie din punct de vedere fizic sau moral, îți oferim 3 zile în plus pentru a-ți aduna forțele.
  • Dezvoltă-ți potențialul: Oferim cursuri de dezvoltare profesională și abonamente exclusive la resurse academice și tehnice, platforme de învățare digitală și cursuri de engleză.
  • Apasa pe play: Facem munca de acasă să fie vibrantă, cu o mulțime de evenimente interne și externe: jocuri de societate, difuzări de anime, team-building-uri și alte celebrări regulate în oficiu. La moment, toate au loc online pentru a respecta normele pandemice. De asemenea, ai acces gratuit la toate platformele noastre: Crunchyroll, VRV și Funimation! 

Ne place modul în care fiecare coleg nou contribuie la cultura noastră. Explorează rolurile deschise și fii parte a echipei Crunchyroll!

Pentru a vedea toate rolurile deschise vezi pagina noastră web.

...

Avem în echipă oameni extraordinari! Iată cum au ajuns câțiva dintre ei aici și de ce le place ceea ce fac:

“Sunt un mare fan de anime și manga, așa că este uimitor că pot face parte din ambele lumi. Nu numai că mă pot bucura de conținutul Crunchyroll, dar pot și să lucrez la dezvoltarea platformei.” Daniel, Software Engineer. 

“​​Crunchyroll este cel mai bun loc unde poți să obții o creștere decentă ca inginer software. Aici sunt înconjurată de cei mai buni mentori și colegi incredibili de talentați și pasionați. Sunt norocoasă să primesc o astfel de îndrumare și suport la realizarea job-ului meu de vis.” Anastasia, Software Engineer

“Crunchyroll mi-a oferit șansa de a deveni un manager de succes. Nu am mai operat la o astfel de scală și doar aici am reușit să am un impact atât de mare pentru echipă, cât și pentru utilizatorii noștri. Experiența managerială anterioară este incomparabilă. Sunt bucuros și recunoscător că am șansa de a lucra cu o echipă atât de talentată, unde fiecare se dezvoltă în continuu și este pasionat de produsul nostru.” Veaceslav, Director of Engineering, Client Development

 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?