(video) Salarii de cel puțin 700 de euro și credite preferențiale la bancă. Cum Grafit Holding încurajează tinerii să-și creeze o carieră de succes la ei acasă.
07-12-2020 4450
Timp de citire: 1 min.

(video) Salarii de cel puțin 700 de euro și credite preferențiale la bancă. Cum Grafit Holding încurajează tinerii să-și creeze o carieră de succes la ei acasă.

 

Salarii de cel puțin 700 de euro și credite preferențiale la bancă. Cum Grafit Holding a deschis un oficiu mare în inima capitalei și încurajează tinerii să-și creeze o carieră de succes la ei acasă.

Grafit Holding oferă cele mai confortabile condiții de muncă de pe teritoriul Republicii Moldova. Angajații beneficiază de salarii albe și motivante, pachet social garantat și servicii gratuite la spitalele moderne din țară.

Grafit Holding este un grup de companii internaționale și tehnologice cu capital german și cu valori europene, care este deopotrivă rezident IT Park. Activitatea holdingului constă în vânzarea supraproducției pe piețele europene și pe cea din SUA cu ajutorul unui sistem unic IT. Prin aceasta, Grafit contribuie la soluționarea problemei de supraproducție, vânzând resursele deja existente pentru a nu produce altele noi, astfel demonstrând grija pentru mediul înconjurător.

...

Fiecare angajat începător poate avea salariul de 700 de euro și bonusuri în funcție de rezultatele obținute din vânzări. Compania nu pune accentul pe experiență, așa cum o fac altele, pentru că aici se poate angaja orice tânăr care dorește să lucreze, iar cunoștințele sunt acumulate în cadrul unor traininguri, în timpul cărora persoana este angajată oficial. În urma negocierii cu instituțiile bancare, Grafit a reușit să obțină cea mai mică rată a dobânzii la credite ipotecare pentru angajații lor.

...

...

Compania oferă condiții decente de muncă și spații de recreere pentru a oferi posibilitatea tuturor angajaților să petreacă orele de muncă, dar și timpul liber, într-o atmosferă relaxantă. De curând, au reușit să-și achiziționeze propriul oficiu chiar în centrul capitalei, organizând fastuos excursii și conferință cu participarea managerilor și reprezentanților presei. Biroul cu 9 etaje este dotat cu tot ceea ce este necesar pentru a salva lumea de supraproducție în toate limbile lumii.

...

La ora actuală, Grafit Holding este compusă din opt proiecte transnaționale care își desfășoară activitatea în țări precum SUA, Franța, Italia, Polonia, Elveția, Ucraina, Germania, Rusia și în unele țări din Africa.

 

Puteți găsi poziții vacante  aici

 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?