Top companii care prestează servicii de Team Building
29-02-2024 16910
Timp de citire: 3 min.

Top companii care prestează servicii de Team Building

În ultimii ani, în Republica Moldova, a fost observat un trend în popularitatea activităților de consolidare a echipei. Astfel, întreprinderile alocă anual resurse financiare pentru originarea acestor activități, ieșind din tiparele evenimentelor corporative tipice. Demonstrate a fi extrem de eficiente, activitățile de team building încurajează colaborarea, descurajând competiția internă. Acestea constituie un mod de promovarea al unei culturi productive de lucru și de consolidare a relațiilor între membrii echipei.

Pentru a putea organiza un team building, întreprinderile adesea se întâlnesc cu două întrebări: unde și cine va organiza team building-ul? Pentru a alege o companie sau un trainer potrivit obiectivelor întreprinderii, este necesară analizarea pieței. Următoarele criterii te pot ajuta pentru a face alegerea potrivită: 

  • Experiența companiei;
  • Flexibilitate;
  • Gama activităților de team building;
  • Calitatea serviciilor;
  • Prețurile serviciilor prestate;
  • Recenzii;
  • Termenii și condițiile de contractare.

În continuare, am pregătit o listă de companii și organizații care prestează servicii de team building:

Camelot

Fiind o întreprindere care se focusează pe dezvoltarea companiilor și a resurselor umane, Camelot inspiră prin calitatea serviciilor de team building. Au acumulat o experiență vastă timp de mai mult de 10 ani de activitate și peste 100 evenimente corporative și team building-uri organizate.

Camelot este o echipă cu o experiență bogată în organizare de evenimente naționale și internaționale dedicate oricărui tip de echipă. Indiferent de mărime și domeniul de activitate, echipa Camelot poate organiza evenimente complexe și memorabile, un accent deosebit fiind pus pe stimularea lucrului în echipă, comunicării eficiente și atașamentului organizațional. Cu un portofoliu bogat de activități, aceștia vă pot transforma orice idee de eveniment în realitate. Sloganul Camelot este - "Investing in people - Your Fortress - Your Fortress!"

Activis 

...

Activis uimește prin varietatea de team building-uri pe care le organizează. Astfel,  peste 100 de companii naționale și internaționale au beneficiat de serviciile de team building. Clienții pot alege team building-uri în aer liber sau în interior, întrucât compania are capacitatea de a le facilita pe ambele. Activitățile pot fi alese în funcție de obiectivele pe care le au companiile, precum dezvoltarea capacităților de lider, de lucru în echipă și de rezolvare a conflictelor. 

Activis este destinat corporațiilor care doresc să iasă din zona de confort și să încerce lucruri noi. Astfel, organizația facilitează activități precum quest-uri, traversarea râului Nistru cu bărcile, camping, hiking și plantarea copacilor. 

TatraBis

...

Compania TatraBis este alegerea perfectă pentru companiile care doresc să exploreze atracțiile turistice de pe plan național, cât și internațional. Variația activităților de team building facilitate de TatraBis permit participanților să dezvolte diferite abilități ale echipei. Competențele culturale sunt obținute prin excursii pline cu tradiții și experiențe gastronomice, kayaking, sniping și drumeții. Competențele de lucru în echipă și încredere sunt dobândite prin activități interactive și nonformale în aer liber. 

TatraBis este o companie ecologică și sustenabilă, care promovează turismul responsabil. Acest fapt încurajează ca participanții la activități să fie familiarizați cu practici sustenabile atunci când călătoresc. 

Eco Visio

...

EcoVisio este cunoscută ca fiind o organizație focusată pe dezvoltarea sustenabilă a țării. Pe lângă efortul enorm pe care îl depune organizația în atingerea acestui scop, aceasta facilitează activități de team building și training-uri pentru întreprinderi prin intermediul metodelor nonformale de educație. Facilitatorii se adaptează nevoilor clienților prin crearea programelor personalizate, luând în considerare obiectivele beneficiarilor. Sferele pe care se concentrează team building-urile sunt: inteligența emoțională, comunicarea eficientă, construirea comunității, lucrulo în echipă și alte caracteristici conform specificațiilor companiilor. 

Pentru o experiență de neuitat în inima unei comunități sustenabile, EcoVisio arendează EcoVisio Training Center, situat în satul Rîșcova. Astfel, pot fi organizate excursii ecologice, grădinăritul organic, crearea torbițelor eco, jocuri de masă cu temă ecologică, gătirea bucatelor vegane/vegetariene și multe alte activități interactive. 

Primește cele mai noi articole direct
în inbox

MilleniuM

...

Institututul de Instruire și Dezvoltare „MilleniuM” este o organizație neguvernamentală care prestează servicii de team building pentru alte ONG-uri, dar și pentru întreprinderi individuale. Această organizație pune accentul pe ieșirea din zona de confort și înfruntarea fricilor interioare. Din acest motiv, activitățile de team building sunt potrivite pentru a micșora discrepanța emoțională dintre angajați și de a încuraja lucrul în echipă. Astfel, terapia prin artă, activități în aer liber, quest-uri sunt puținele dintre metodele prin care MilleniuM ajută la întărirea echipei.

Dacă ai mai multe recomandări sau informații despre companii care prestează servicii de team building, te rugăm să le împărtășești cu noi. Scrie-ne pe adresa de email este@delucru.md și noi le vom adăuga în articol.

Cover Photo: Camelot Team Building

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?