Top zone de agrement pentru activități de team building
07-04-2024 4457

Top zone de agrement pentru activități de team building

Team building reprezintă procesul prin care se formează o echipă unită și capabilă să colaboreze armonios pentru a contribui la succesul companiei. Această abordarea managerială implică activități și evenimente desfășurate în afara programului obișnuit de lucru. Astfel, un aspect considerabil de important pentru organizarea activităților de acest tip este locație.

De obicei, team building-urile sunt organizate în zone de agrement, pentru a crea o atmosferă prietenoasă și calmă, în afara spațiului tradițional de lucru. Aceste locații trebuie să întrunească anumite caracteristici pentru a fi potrivite acestor soiuri de activități. Când alegi locația activității trebuie să ții cont de: 

  • Mărimea echipei și capacitatea zonei de agrement;
  • Transportul și amplasarea geografică;
  • Condițiile meteorologice;
  • Facilitățile locației;
  • Opțiuni de cazare și ospitaliere ale locației;
  • Termenii și condițiile contractuale;
  • Recenziile și reputația locației.

Dacă planifici un team building ca la carte în timpul apropiat și nu știi cum să alegi locația potrivită, avem niște recomandări pentru tine. Vezi mai jos o listă de zone de agrement e pentru activități de team building

Complexul turistic „Codru”

...

La aproximativ 40 km de Chișinău este amplasat complexul turistic Codru. Înconjurată de trasee turistice și în inima pădurii, complexul poate fi locul  pentru a scăpa de rutina de la birou. Resortul dispune de  41 camere pentru cazare, dotate cu  internet, și 4 săli de conferință pentru alte activități corporative. Capacitatea sălilor variază între 40 și 500 de locuri. Restaurantul îmbină bucătăria tradițională moldovenească cu cea balcanică. 

Pentru partea „neoficială”, în complex mai este o piscină deschisă cu suprafața de 400 m², teren de fotbal (poate fi folosit pentru volei, tenis, badminton), loc pentru foc de tabără și trasee forestiere, cu posibilitatea de a închiria biciclete. De asemenea, este SPA și alte servicii destinate relaxării. Ce mai trebuie pentru odihnă team building?

Traseul: M2 „Chișinău - Orhei”, satul Burcuta

Baza de odihnă „Nick House”

...

Această bază de odihnă, situată la doar 15 minute de plaja Vadul-lui-Vodă, reprezintă o opțiune potrivită pentru companiile cu un buget mai restrâns dedicat activităților de team building.Capacitatea totală a bazei de odihnă este de 60 de persoane, dar poate fi arendată în întregime, chiar dacă numărul de persoane este mai mic. Oferă o sală de conferință spațioasă, cu echipament tehnic. 

Facilitățile spațiului sunt conexiune wi-fi rapidă, TV în fiecare cameră, piscină, teren pentru volei pe plajă, fotbal, tenis de masă, foișoare, saună, parcare și jocuri de societate. Bucatele sunt planificate în avans, asigurând inclusiv opțiuni vegane și vegetariene. Pentru oaspeți sunt organizate și ieșiri la pescuit pe malul unui lac pitoresc.

Adresa: Balneara, 5, Vadul-lui-Vodă

Pensiunea turistică „Odiseu”

...

O altă pensiune la Vadul-lui-Vodă, numită Odiseu, este recunoscută în rândul ONG-urilor și organizațiilor de tineret pentru numeroasele activități care au loc în acea zonă. Facilitățile oferite sunt

  • Săli de conferință şi spații suplimentare necesare pentru organizarea evenimentelor;
  • închirierea echipamentului de translație și echipamentului tehnic auxiliar sălilor (ecran, flipchart, videoproiector);
  • catering (pauze de cafea, prânzuri, cine festive, business - parties).

Pentru clienții cazați, au la dispoziție facilități gratuite precum: conexiune wifi, televiziune, 2 bazine și șezlonguri, masă de tenis și biliard, terase și parcare auto. Toate aceste beneficii vin la un preț accesibil, într-o zonă înconjurată de păduri și la o distanță de 20 minute de plajă. 

Adresa: str. Bogdan Voievod 2, of.144, Vadul-lui-Vodă

Villa Drago

...

Echipa de la Villa Drago oferă servicii complete de organizare a evenimentelor, prezentărilor, conferințelor și team-building-urilor. În comparație cu celelalte zone de agrement, Villa Drago oferă doar un spațiu pentru evenimente și nu dispune de opțiuni de cazare. Compania se ocupă și de pregătirea unui business lunch, unei cine sau petreceri lângă piscină. Dotările tehnice și suprafața zonei sunt personalizate pentru a se potrivi cu bugetul clienților. Astfel, echipa demonstrează flexibilitate și capacitatea de a se adapta la nevoile clienților.

Adresa: str. Ștefan cel Mare 100, Vadul-lui-Vodă

EcoVillage Moldova

...

EcoVillage este un spațiu care promovează dezvoltarea personală, schimbul de experiențe, explorarea și adoptarea practicilor ecologice. Spațiul poate fi închiriat pentru conferințe, activități de team building și nu numai. Sala de conferințe are capacitatea de 50 persoane. Este posibilă cazarea a 20 persoane la EcoVillage și alte 20 la familii gazdă din sat. Meniul este vegan/vegetarian și transportul la fel este organizat de către această comunitate.  

Activitățile pe care le organizează EcoVillage sunt: meșteșugărit, grădinărit, plantarea copacilor, ecoturism în Rîșcova și zonele învecinate, și alte activități cu scop educativ. Astfel, această zonă este una fenomenală pentru a încuraja practicile ecologice în rândul angajaților și pentru a vă relaxa împreună. 

Traseul: L314, Rîșcova

Forest Club

...

Forest Club reprezintă o locație de agrement situată în mijlocul pădurii, ce se adaptează cu ușurință la diferite evenimente și activități organizate de clienți. La doar 30 de minute de Chișinău, acest loc combină armonios ritmul alert al rutinei clienților cu spații special concepute pentru relaxare.

Datorită serviciilor lor versatile, Forest Club a reușit să creeze un spațiu sigur pentru activități corporative, iar în ultimii 7 ani au organizat peste 80 de astfel de evenimente. Sălile au o capacitate de până la 160 de persoane, iar în perioada caldă a anului pot găzdui până la 600 de persoane. Facilitățile resortului sunt wifi gratuit, piscine, precum și bar în aer liber. Această stațiune nu oferă servicii de cazare.

Adresa: Cărbuna 7713, r. Ialoveni

SkyLand Moldova

...

Sky Land Camping & Resort reprezintă un complex hotelier turistic, confortabil   pentru recreere și distracție în mijlocul naturii, indiferent de anotimp. Acesta este situat doar la 11 km de capitală și dispune de mai multe zone amenajate pentru cazare, relaxare, socializare și evenimente corporative.

Pentru activitățile de team building poți beneficia de o sală de conferință dotată cu videoproiector, ecran de proiecție, flipchart și Wi-Fi. Pe lângă acestea, facilitățile resortului sunt: acces la foișoare, SPA, cazare, zonă aqua, teren de sport și alte servicii. 

Adresă: s.Hruşova, r. Criuleni

Eco Resort Butuceni 

...

Resortul Eco Butuceni se află într-o zonă stâncoasă, înconjurată de teritorii verzi, în apropierea malului râului Răut. Cu toate că ideea unui team building corporativ într-o zonă stâncoasă poate părea neobișnuită, Eco Resort Butuceni depășește așteptările. Aici poți găsi o sală de conferințe cu un design vibrant și echipamente tehnice de ultimă generație. Resortul asigură, de asemenea, servicii complete de catering, inclusiv coffee break-uri, fourchette, prânz și cină, precum și cazare pentru participanți.

Alte servicii și atracții ale zonei sunt SPA, teatru, camping, piscină, mini zoo, grădină și masterclass-uri diverse. 

Adresă: Butuceni 3552, Eco Resort

Zona de odihnă„Vatra Strămoșească”

...

Zona de odihnă „Vatra Strămoșească" se află în apropiere de Chișinău, pe malul lacului Dănceni. Aceasta oferă servicii de închiriere a teraselor pentru organizarea evenimentelor în orice perioadă a anului. Este dotat cu un teren de volei, precum și o zonă de joacă pentru copii. Programul de lucru este între orele 10:00 și 22:00. Terasele sunt dotate cu boxe ce pot fi conectate prin cablu AUX, ladă frigorifică, grătar, iar în cazul unora dintre ele, sunt disponibile și frigider și microunde. Toate aceste facilități sunt incluse în pachetul de servicii și nu implică costuri suplimentare.Capacitatea teraselor este de la 8 la 30 persoane. 

Adresa: s. Dănceni, r. Ialoveni

Complexul agroturistic Hill&Valley 

Hill&Valley este o destinație agroturistică aflată la doar 30km de Chișinău. Localizat pe un deal cu vedere panoramică, complexul dispune de locații de excepție pentru evenimente corporative în aer liber și în interior, iar data evenimentului poate fi aleasă în funcție de sezonalitate: levănțica în iunie, florile de câmp pe tot parcursul verii, culesul și călcatul strugurilor toamna.

Activitățile de team building ce pot fi organizate la Hill&Valley sunt: jocuri interactive și de comunicare în echipă, workshop-uri tematice, culesul producției proprii, degustări de vinuri și picnicuri; toate acestea încurajând relaxarea în natură și conectarea angajaților.

Printre facilități se numără wifi gratuit, proiector și ecran pentru proiectare, sistem audio, mobilier pentru evenimente în aer liber; precum și servicii de cazare.

Traseul: M2 „Chișinău - Orhei”, satul Teleșeu

Dacă ai mai multe recomandări sau informații despre zone de agrement pentru activități de team building, te rugăm să le împărtășești cu noi. Scrie-ne pe adresa de email este@delucru.md și noi le vom adăuga în articol.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?