Top 14 cuvinte care să te descrie în CV
25-05-2023 11951
Timp de citire: 1 min.

Top 14 cuvinte care să te descrie în CV

Persoanele care lucrează în domeniul recrutărilor observă cât de mult un CV își reprezintă autorul. O persoană cu experiență în Resurse Umane observă cu ușurință prin simpla lectură a CV-ului clișeele, lipsurile, limitările, la fel de bine cum observă și potențialul, valoarea și implicarea.

Ce spun aceste persoane este că CV-ul tău poate fi net mai bun dacă îi acorzi ceva mai mult timp decât îi acordai până acum. Chiar dacă îți va lua mai mult timp să pregătești CV-uri personalizate pentru fiecare job la care aplici, reprezentantul companiei care îți va analiza CV-ul va observa diferența și, automat, șansele tale de angajare la acel job vor crește pe măsură.

Așadar, dacă vrei să te angajezi la un job mai bun sau dacă îți dorești să promovezi în cadrul aceleiași companii participând la un proces de selecție, poți lua în considerare să-i dai CV-ului tău o notă mai proaspătă și mai naturală. Și poți face foarte ușor acest lucru, deosebindu-te din mulțime, dacă utilizezi cel puțin unul dintre următoarele cuvinte pozitive pe care să le asociezi cu descrierea ta:

  1. Abilitate;
  2. Creativ;
  3. Energic;
  4. Experiență;
  5. Flexibil;
  6. Implicat;
  7. Sincer;
  8. Inovativ;
  9. Motivat;
  10. Organizat;
  11. Simțul umorului;
  12. Am supervizat;
  13. Am coordonat;
  14. Am realizat.

CV-ul are rolul de a „vinde” o întâlnire, care este interviul de angajare. Și, cu cât prezentarea ta sugerează mai mult o persoană activă, energică, capabilă să îndeplinească sarcini dificile, care vine cu soluții creative și are experiență în coordonarea echipelor, cu atât șansele tale de a fi chemat la interviu sunt mai mari.

Dacă încă nu ai un CV, noul tool de pe delucru.md - CV Creator te ajută să îți creezi un CV bine structurat.

Sursa: http://blog.webhelp.ro/top-14-cuvinte-care-sa-te-descrie-in-cv/

Dă-ne un LIKE pentru a fi la curent cu cele mai noi articole.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?