Cum a ajuns un simplu promoter - Dezvoltator Software în Echipa JustConsult?
22-01-2021 11422
Timp de citire: 2 min.

Cum a ajuns un simplu promoter - Dezvoltator Software în Echipa JustConsult?

Echipa JustConsult deja știe - cunoștințele nu se termină pe băncile facultății sau cu atât mai mult la fostul post de muncă. Această regulă și stimulare vine de la fondatorul companiei, Ion Guștiuc, cel care a asigurat mereu investițiile în cursurile de dezvoltare profesională, iar pentru aceasta este suficient doar să ceri. Simplu, nu-i așa?

De-a lungul activității sale de 18 ani, compania JustConsult - Lider în Cetățenie Română, a fost supusă unui röntgen ai Business Trainerilor ca: Pavel Zingan, Alina Andriuță, Alexandru Bordea, Vadim Cușnir, Alexei Chislaru, Alexandra Mihailova și  Svetlana Scutelniciuc. Iar în acești ani nu s-a schimbat doar compania integral ci și activitatea tuturor angajaților.

...

Cum a ajuns un simplu promoter - Dezvoltator Software?

Acolo unde e creștere profesională sunt și exemple demne de urmat, Daniel Pisău este omul care, timp de 6 ani de activitate la JustConsult a demonstrat că totul e posibil. Prima lui funcție era cea de promoter, însă Daniel avea o pasiune - cifrele și automatizarea proceselor din viața de zi cu zi.

Astfel, a făcut studiile de calificare în domeniul IT dar continuând să activeze la JustConsult pentru că compania i-a oferit concediu de studii plătite. Iar astăzi, JustConsult se bucură de un coleg devotat, ce implementează zilnic algoritmii pentru ca angajații companiei să lucreze eficient iar clienții să beneficieze de o experiența cât mai ușoară și comodă.

...

Deci, cine activează la JustConsult?

Pe lângă exemplul lui Daniel, mai sunt încă 70 de angajați care au migrat în diferite poziții pe intern, de la consultant în perfectarea actelor românești la Team Leader, ba chiar și Director de Vânzări. Cele 7 departamente ale întreprinderii: Administrativ, Departamentul de Resurse Umane, cel de Vânzări, Departamentul de Calitate&Calificare, cel de Producere, Departamentul de Marketing și cel de Transport Internațional întrunesc specialiști din domenii variate. Iar atunci când un angajat își îndeplinește la 100% responsabilitățile și este gata să delege - trece la o nouă etapă în cariera sa profesională.

Ah da, la JustConsult mai este un coleg care tuturor le face buna dispoziție la birou – Pașa, membrul nostru căruia niciodată nu-i scapă un zâmbet sau o îmbrățișare necondiționată:

...
Fii și tu parte a echipei noastre și hai să ne dezvoltăm împreună!

Găsești posturile vacante aici, iar noi așteptăm să ne cunoaștem, trimite CV-ul tău la adresa: hr@justconsult.md

 

 

Caută un loc de muncă după:
Cristina Capațîna
Publicat de către
Cristina Capațîna
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?