SEBN MD – oportunități de creștere profesională și dezvoltare continuă pentru angajați
10-06-2022 3286
Timp de citire: 3 min.

SEBN MD – oportunități de creștere profesională și dezvoltare continuă pentru angajați

SE Bordnetze SRL (SEBN MD) este unul dintre cei mai importanți producători de cablaje auto din Republica Moldova. Compania a fost înregistrată în decembrie 2015 și este o filială a Sumitomo Electric Bordnetze SE, producător global în domeniul industriei automotive, cu 35 de mii de angajați din 15 țări.

În cadrul companiei activează peste 3000 de angajați, indicator pe care compania doreşte să-l îmbunătăţească oferind oamenilor un loc de muncă stabil, condiții europene de lucru și oportunități de creștere în carieră și dezvoltare continuă.

Creșterea în carieră și dezvoltarea profesională, motivația și satisfacția angajaților sunt câteva din prioritățile primordiale ale SEBN MD, iar angajații reprezintă un bun exemplu, în acest sens.

Vom prezenta câteva istorii de succes ale unor angajați care prin activitatea lor au demonstrat multiple performanțe la locul de muncă avansând pe scara ierarhică.

...

Unul din angajații care a reușit o ascensiune profesională remarcabilă în cadrul companiei este Mihail Șargarovschii, group leader în aria de tăiere și sertizare. Mihail și-a început activitatea în cadrul companiei în luna februarie 2017 fiind angajat în funcția de operator, în aria de asamblare, în cadrul Departamentului Producție. La doar o lună de la angajare, în urma schimbului de experiență cu colegii din Ucraina, a fost transferat în funcția de operator tăiere și sertizare. În vara anului 2017, a avansat în funcția de șef de echipă, iar rezultatele de la locul de muncă au constituit bune premize pentru a accede la funcția de  șef de schimb, în aria de tăiere și sertizare. Începând cu anul 2021, Mihail a fost investit în funcția de group leader în aceeași zonă având în gestiune o echipă de aproximativ 100 de persoane.

Secretul succesului său îl constituie munca asiduă și dedicația față de ceea ce face, asumarea de noi responsabilități, atitudine și implicare la soluționarea problemelor întâmpinate, suportul echipei din subordine și receptivitatea managementului departamentului.

 

...Un alt angajat cu o evoluție profesională impresionantă în cadrul companiei este și Gheorghe Răilean, șef de schimb în aria de producție, la fabrica din Strășeni. Gheorghe s-a angajat la fabrică, la începutul anului 2017, în calitate de operator. Setea de cunoștere a tuturor operațiilor și ambiția de a persevera l-au ajutat să devină unul din angajații cu cea mai bună polivalență la locul de muncă. A urcat cu ușurință scara profesională exercitând cu succes funcțiile de șef de echipă și șef de schimb. Gheorghe spune că motivarea și susținerea din partea superiorilor, dar și ambiția, perseverența sa, au fost factorii care au contribuit la ascensiunea lui în carieră. Un rol considerabil îl are și echipa, alături de care lucrează zi de zi, umăr la umăr.

 

...Astfel de istorii de succes și evoluții frumoase în carieră, în cadrul fabricii de cablaje SEBN MD, se regăsesc în toate departamentele. Un bun exemplu este Gaidiş Ecaterina, supervizor în zona de prefabricare, Departamentul Calitate. Ecaterina a dat start activității în sânul familiei SEBN MD în anul 2019. Și-a început activitatea în calitate de technician inginerie, după care s-a transferat în funcția de specialist în domeniul calității.  Ecaterina poate fi desemnată pe bună dreptate unul din promotorii inovării la SEBN MD. Ideile implementate la inițiativa Ecaterinei au avut un impact deosebit asupra îmbunătățirii proceselor fiind preluate de către colegii din alte fabrici din cadrul grupului SEBN. Pentru Ecaterina, activitatea la fabrică este o oportunitate de creștere atât în plan profesional, cât și personal. Pe parcursul activității, a acumulat o experienţă  vastă  și diversă, ceea ce o motivează să exceleze.

Angajații sunt cea mai importantă resursă a companiei SEBN MD. Investiția în instruirea, integrarea și dezvoltarea continuă a angajaților este garantul succesului și durabilității afacerii Sumitomo.
 

Vezi aici joburile de la SBN

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?