Renunță la Europass! Vezi alte 6 aplicații în care poți crea un CV personalizat
27-09-2017 29987
Timp de citire: 2 min.

Renunță la Europass! Vezi alte 6 aplicații în care poți crea un CV personalizat

Un CV are puterea de a obține pentru tine job-ul tău de vis ori poate lucra în detrimentul tău. El este punctul de start în cariera ta și doar de tine depinde dacă vei avea un start bun sau unul care nu te va arunca prea departe. De aia, crearea unui CV cu adevărat valoros poate fi o adevărată provocare.

Astfel, am pregătit pentru tine o listă cu cele mai bune aplicații gratuite care să te ajute să creezi CV-uri de la care angajatorul să nu-și poată dezlipi ochii.  

 

1. CV Creator delucru.md

Platforma noastră îți pune la dispoziție acest tool gratuit - CV Creator, care te ajută să-ți creezi un CV frumos, cu o structură logică și un aspect cursiv - atrăgător și ușor de interpretat pentru managerii HR. Modelul elaborat de către noi este conceput în așa mod încât odată ce ai completat câmpurile cu informații relevante, CV-ul tău este unul bun. Dacă dorești să aplici pentru mai multe funcții din diferite domenii îți sugerăm să creezi mai multe CV-uri - cate unul pentru fiecare domeniu în parte.

 

 

...

2. Canva

Este un instrument de aur ca să zicem așa. Este o aplicație gratuită care îți pune la dispoziție zeci de modele de design, iar tu doar completezi spațiile goale și ajustezi căsuțele. Odată ce alegi modelul de design, Canva îți oferă posibilitatea de a schimba culorile, fontul, imaginile, să adaugi fotografii și imagini, să scoți sau să adaugi diverse elemente din galeria Canva.

...

 

3. Wix.com

Wix.com e mai mult decât o aplicație pentru a-ți crea un CV online, de fapt te ajută să-ți creezi propriul site pentru promovarea serviciilor tale. Wix îți oferă mai multe modele de site pe care le poți ajusta după bunul plac. Dacă creezi un CV, va fi ca un landing page, iar dacă vrei să oferi detali despre proiectele la care ai lucrat, poți adăuga categoria „Blog”. Wix.com este gratuit, însă minusul e că apar reclame de la companie, pentru ca ele să dispară, poți alege versiunea cu plată.

...

 

4. resume-now.com

Resume-now vă permite să creați cu CV în dependență de experiența Dvs. de muncă și de regiunea și chiar industria în care vă căutați de muncă. Puteți alege diferite template-uri și să alegeți o culoare care vă place.

...

 

 

5. Resumup

Această platformă oferă posibilitatea de a crea CV cu reprezentări grafice. Este foarte interactiv și captează imediat atenția. Fiecare design este diferit fiindcă infograficele se crează în timp real în baza experienței tale profesionale.

...

 

6. CakeResume

Aceată aplicație este foarte ușor de folosit și îți oferă posibilitatea să-ți construiești fiecare bloc din CV-ul tău, oferindu-ți o mulțime de modele de design din care să alegi. Nu te alegi cu un CV extrem de colorat, dar în schimb va fi stilizat și minimalist. Când ai terminat de creat Cv-ul ideal, poți să-l descarci în format PDF.

...

 

Totuși nu uita că secretul unui CV de succes nu este doar designul, dar și conținutul.

 
Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?