E aici! La SEBO! Jobul pe care-l căutai atât de mult!
22-09-2023 3754
Timp de citire: 1 min.

E aici! La SEBO! Jobul pe care-l căutai atât de mult!

Wow, felicitări! Se pare că ești gata pentru o schimbare. Vrei să descoperi ce poziții și oferte interesante ți-am pregătit. Știm că ți-am trezit curiozitatea, așa că hai să începem această călătorie spre locul care foarte curând va deveni unul din preferatele tale!

Bine ai venit la SEBO! Hmmm, dacă citind acest nume ți-ai imaginat un motănel pufos și alb, înseamnă că departamentul nostru de marketing lucrează bine. Lansată în anul 2017, compania a reușit într-un timp atât de scurt să ajungă în Top 3 lideri pe piața din domeniu. Microfinanțarea este ceea la ce ne pricepem bine și de fiecare dată demonstrăm asta prin:

  • Rețea mare de sucursale pe întregul teritoriu al Republicii Moldova
  • 154 de angajați 
  • Peste 300 000 de clienți fericiți

Pasiunea față de ceea ce facem, dedicația și creativitatea sunt punctele noastre forte în activitatea de zi cu zi. Și desigur că, pentru că ne dorim să devenim mai buni și mai buni, suntem în căutarea oamenilor la fel de dornici de a crește, în echipa noastră! Aici ne referim la tine! Da, da, poate chiar tu ești persoana de care avem nevoie!

Vrei să găsești un job la care vei veni cu nerăbdare zilnic? Welcome!

Ai terminat recent universitatea și vrei să te dezvolți ca specialist? Welcome!

Vrei să ai parte de posibilități de creștere? Welcome!

Ce mai aștepți? Expediază-ne CV-ul chiar azi și hai să stabilim data și ora interviului. Vom fi bucuroși să te cunoaștem cât mai curând!

Știm că pentru tine contează o atmosferă prietenoasă la locul de muncă, posibilitatea de învățare și creștere, bonusurile, team-buildingurile cu poze de alea amuzante, pauzele de cafeluță cu biscuiți... de aceea, suntem gata să-ți oferim asta! Ba și mai mult, la pachet vine și motanul nostru minunat, care abia așteaptă să-l giugiulești. Apropo, sperăm că nu ai alergie la pisici hi hi.

Ce zici, te-am convins să vii la noi? Curaj, așteptăm cu nerăbdare CV-ul tău la adresa de e-mail - hr@sebo.md cu mențiunea poziției care te interesează. Iar ca să vezi ce poziție vacantă ți se potrivește mai mult, intră pe delucru.md.

Vezi joburile Sebo

Succes! 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?