Învață o profesie nouă: dramaturgia
16-09-2023 2612
Timp de citire: 1 min.

Învață o profesie nouă: dramaturgia

Cine n-a visat de mic copil să devină actor, scenarist sau regizor - o fi avut o copilărie tristă. Iar cine nu a apucat să-și realizeze visul până azi - sky is the limit - are șansa asta acum!

Plus că… ce ai zice dacă ai avea ocazia să înveți de la un expert de top în domeniu? 

Svetlana Grossu a absolvit VGIK, a lucrat în cinema, animație, publicitate, music-video și media ca regizoare, artistă, editoare și directoare artistică. A studiat scenaristica la New York Film Academy, A. Mitta Film School, CINEMOTION film school, Russian State University for the Humanities, STORYTELLERS, Bullfinches.

Anume Svetlana Grossu este mentora masterclassului de analiză dramaturgică a filmului care va avea loc pe 23 septembrie, ora 15:00, la Mediacor. Costul participării este de doar 100 lei, iar în schimb participi la analiza dramaturgiei în baza filmului „Little Miss Sunshine”.

De ce să vii la masterclass

Dramaturgia este teoria și arta de a construi o operă dramatică, intriga și baza compozițională a oricărei creații artistice, inclusiv a filmului. 

Vorbind de cinema, cu ajutorul dramaturgiei regizorul menține interesul și „stoarce” emoții din public. 

Primește cele mai noi articole direct
în inbox

Pentru cine e util evenimentul

Dacă ești scenarist/ă, regizor/regizoră, jurnalist/ă, editor/editoare, actor/actriță, student/ă la arte sau pur și simplu ești interesat/ă de dramaturgie și vrei să afli mai multe de la un om care chiar le știe pe toate din bucătăria filmului și dramaturgiei, ne vedem pe 23 septembrie la Mediacor. 

Bilete și detalii - în rețeaua Afisha: https://afisha.md/.../dramaturgicheskii-razbor-fil-ma...

Limba de comunicare - rusa.

Acest eveniment este organizat de Mediacor, în parteneriat cu Asociația Companiilor de Creație din Moldova COR Creative Industries Association in Moldova, cu susținerea Proiectului Tehnologiile Viitorului Innovate Moldova, finanțat de USAID Moldova, Embassy of Sweden in Chisinau și UK in Moldova - British Embassy Chisinau.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?