Inspirăm liderii: 43 de manageri maib au absolvit programul „maib leaders’ growing journey
11-03-2024 736
Timp de citire: 2 min.

Inspirăm liderii: 43 de manageri maib au absolvit programul „maib leaders’ growing journey

Maib anunță finalizarea primei ediții a programului „maib leaders’ growing journey”, un program complex cu o durată de 8 săptămâni, desfășurat pe intern și dedicat fortificării competențelor de leadership ale angajaților maib în funcții manageriale.

Timp de 8 săptămâni, top managementul maib a împărtășit experiențe proprii, cunoștințe și sfaturi valoroase privind leadershipul strategic și transformațional, construirea culturii organizaționale, a facilitat dezbateri privind diverse studii de caz ale companiilor internaționale, încurajând gândirea strategică și inovatoare.

...

Vladimir Solomon

Șef Direcția (Band) Digital Marketing

„Programul „maib leaders’ growing journey” a fost o adevărată revelație pentru mine. Datorită mentorilor excepționali și studiilor de caz provocatoare am descoperit noi moduri prin care provocările pot fi depășite și transformate în oportunități de creștere. Timpul a trecut rapid, însă informația obținută, cu siguranță, o voi aplica în activitatea echipei de Digital Marketing atât pentru a îmbunătăți performanța echipei, cât și starea de bine a acesteia, afirmă Vladimir Solomon, Șef Direcția (Band) Digital Marketing, absolvent al programului.

...

...

Valentin Rebeja

Director Relații Clienți Corporativi

„Am avut plăcerea să particip în această călătorie de învățare. Apreciez orientarea băncii de a oferi angajaților oportunitatea de instruire și dezvoltare continuă. În aceste câteva săptămâni am înțeles mai bine și în detalii strategia băncii și unde ne orientăm ca instituție, cum se fac schimbările în corporațiile mari, cum lupta pentru a fi lider într-o anumită arie de activitate nu poate fi făcută fără careva sacrificii, oameni profesioniști sau tehnologii noi. Practicile și cazurile companiilor de renume studiate ne aliniază la alt nivel de deservire a clienților. Consider că acest curs necesită să devină parte a rutinei maib și extins pentru toți colegii”, afirmă Valentin Rebeja, Director Relații Clienți Corporativi, absolvent al programului.

...

Programul „maib leaders’ growing journey” este doar unul dintre multiplele programe de dezvoltare implementate de maib ca angajator, ca parte a investiției companiei în dezvoltarea profesională și personală a echipei, în creșterea competențelor de leadership a echipei.

De altfel, învățarea continuă definește cultura internă a maib, este parte a maib WoW (prescurtarea din engleză pentru way of working, stil de lucru) fiind alineat scopului brandului de a crea soluții financiare simple și inteligente, potrivite stilului de viaţă, care inspiră oamenii să fie mai fericiţi și afacerile - mai prospere.

Împreună creăm, inspirăm, simplificăm!

 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?