„Familii fericite - familii împlinite la SEBN MD”
14-02-2023 6502
Timp de citire: 4 min.

„Familii fericite - familii împlinite la SEBN MD”

La începutul anului 2023, în marea familie SEBN MD, își desfășurau activitatea 120 de cupluri, soț și soție, dintre care: 102 cupluri - în locația Orhei și 18 cupluri - în locația Strășeni. Este un indicator bun, care demonstrează că fabrica de cablaje auto constituie un mediu de activitate propice și stabil pentru familii.

În contextul în care în luna februarie celebrăm dragostea, 4 cupluri de angajați și-au deschis sufletele împărtășind din experiența de viață și de lucru în comun, la fabrică.

Cel mai longeviv cuplu

...

Soții, Miron Constantin și Valentina, sunt un exemplu de familie durabilă. Cei 36 de ani petrecuți împreună la bine și la greu sunt un bun argument în acest sens. Soții au crescut și educat împreună 2 fiice, iar acum zilele le sunt însenitate de micuțul nepoțel. Ambii spun că dragostea, încrederea, sinceritatea și înţelepciunea de a ceda sunt cheia succesului unei relaţii trainice. Soții Miron și-au început activitatea la fabrică aproximativ 2 ani în urmă. Au aflat despre oferta de angajare a companiei SEBN MD Strășeni dintr-un pliant. Acum, doamna Valentina activează în calitate de instructor în cadrul Departamentului Resurse Umane, fiind responsabilă de instruirea și integrarea noilor angajați. Domnul Constantin este tehnician în cadrul Departamentului Inginerie, fiind responsabil de menținerea în ordine a utilajului la stațiile de asamblare. Soții spun ca activitatea la fabrică le oferă posibilitatea de a fi alături cât mai mult timp. Constată cu satisfacție că împreună sarcinile de lucru sunt mai ușoare și programul de muncă trece în zbor. Ambii sunt satisfăcuți de condițiile de muncă și susțin că datorită activității în cadrul fabricii de cablaje au obținut și o stabilitate financiară.

 
 

 

Cel mai dedicat cuplu – 7 ani de activitate la SEBN MD

...

Unul dintre cele mai longevive cupluri de la fabrică sunt soții Dulgheri Ion și Ala. Aceștia se numără printre primii angajați care, în anul 2016, au pus umărul la crearea echipelor și dezvoltarea proceselor în aria de producție. Primii ani de activitate și-au pus amprenta și asupra relației lor. Faptul că lucrează pe procese diferite, doamna Ala – în Departamentul Producție, domnul Ion – în Departamentul Logistică, a presupus organizarea muncii în schimburi diferite. Doar datorită înțelepciunii, răbdării, dragostei și perseverenței au reușit să treacă cu brio peste toate încercările, care nu au fost puține în cei 29 de ani de viață de familie. Soții confirmă faptul că experiența de muncă în comun este una destul de bună. Chiar dacă împart sarcini de lucru diferite, apelează deseori după un sfat sau o părere, unul la celălalt. Emoțiile unei zile de muncă continuă, de obicei, până la cina servită în comun acasă, unde împărtășesc realizările și provocările de peste zi. A doua zi, se încurajează unul pe celălalt și împreună cu transportul gratuit din partea companiei, dau start noilor obiective și activități de la locul de muncă.

 
Cel mai tânăr cuplu

...

Ion Leanca și Lidia Irinuța au întemeiat o familie în iarna acestui an, pe data de 23 ianuarie. Ambii sunt angajați în cadrul Departamentului Producție, cu roluri și responsabilități diferite. S-au cunoscut la locul de muncă, fiind buni colegi. Înțelegerea reciprocă, susținerea și suportul necondiționat au pus bazele unei temeinice relații de prietenie. Cu timpul, prietenia a făcut loc dragostei, drept urmare, cei doi au decis să-și oficializeze căsătoria. Ambii menționează că activitatea decurge mai cu spor, atunci când partenerul drag îți este alături, este și umăr de nădejde, și mână de ajutor. Sunt satisfăcuți de mediul în care activează și îndeamnă cuplurile nou-întemeiate să persevereze în construirea viitorului acasă. Fabrica de cablaje auto, SEBN Moldova oferă condiții de muncă bune și motivante, mai ales pentru tinerii specialiști.


Cea mai bună performanță

...

La fabrica de cablaje auto din Orhei, Rustam și Olga Safaraliev și-au unit destinele, în urma unei frumoase povești de dragoste, ce s-a înfiripat la locul de muncă. Rustam a dat start activității la fabrică în anul 2017, în cadrul Departamentului IT. Olga a venit la fabrică cu 4 ani în urmă, optând pentru aria de producție. Ambii s-au remarcat în scurt timp prin dedicație și profesionalism, reușind să avanseze pe scara ierarhică până la șef de subdiviziune / șef de schimb. Reușitele profesionale se datorează în mare parte efortului continuu, suportului din partea managerilor și comunicării eficiente cu echipa din subordine. Rustam și Olga recunosc că munca pe care o desfășoară este destul de solicitantă, însă reușesc cu calm și răbdare să facă lucrurile pas cu pas. În momentele dificile, primul gând se duce la celălalt. O vorbă bună, un sfat oportun și o îmbrățișare caldă sunt condițiile în care problemele se rezolvă, iar motivația și bucuria revin pe făgașul lor. Soții afirmă că SEBN MD a devenit marea lor familie. Aici au legat prietenii durabile cu colegii de serviciu, cu care împărtășesc weekend-uri memorabile, evenimente de familie și sărbători calendaristice.

Pentru cei mai mulți din angajații companiei, SEBN MD a devenit a doua mare familie. Și este firesc să fie așa. Pentru că SEBN MD nu este doar despre producerea de cablaje, salarii, standarde de calitate, dar este și despre oameni, emoții și relații.

Despre SEBN MD

Fabrica de cablaje auto, SEBN MD, este una din companiile-lider în industria automotive din Republica Moldova. Compania oferă locuri de muncă sustenabile pentru aproximativ 3200 angajați. Activitatea în cadrul companiei oferă angajaților posibilitatea de a activa în condiții europene și cel mai important este că locul de muncă este acasă, în țară, alături de familie. Angajații companiei SEBN MD dispun de o sursă sigură de venit, ceea ce le oferă stabilitate, siguranță și încredere în ziua de mâine.

Vezi aici locurile de muncă SEBN MD

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?