Endava Internship: Aplică la un stagiu în Applications Management
15-07-2021 2040
Timp de citire: 2 min.

Endava Internship: Aplică la un stagiu în Applications Management

S-a scurs deja jumătate din perioada rezervată aplicărilor la programul de Internship Endava, ediția din toamna 2021. Încă reușești să parcurgi materialele de studiu și să trimiți CV-ul echipei de recrutare, astfel încât să te asiguri că vei avea cea mai tare experiență de învățare și o posibilitate unică să-ți începi cariera la una dintre cele mai mari companii IT din Moldova. Îți prezentăm mai jos oportunitățile din domeniul Applications Management. Perioada de aplicare se încheie în data de 30 iulie.

Applications Management este una dintre cele 7 discipline în unitatea de livrare de la Chișinău a companiei Endava. Pentru ediția de Internship menționată sunt propuse locuri la următoarele specialități:

Applications Management Analyst

Un Applications Management Analyst este responsabil pentru mentenanța aplicațiilor. Rolul presupune recepționarea sau identificarea unei probleme, analiza și identificarea cauzei principale a acesteia. După finalizarea investigației, analistul aplică soluția identificată sau transmite informațiile unei echipe responsabile.

Pentru a aplica la această specialitate, candidații trebuie să cunoască bine limba engleză, să înțeleagă infrastructura conexiunii la Internet (browsere, proxy-uri, firewall-uri, etc.), să aibă cunoștințe de bază a SQL, HTML / CSS, precum și a conceptelor Cloud, Testing și a principiilor Agile.

Applications Management Java Engineer

Un inginer Java este responsabil pentru întreținerea, depanarea și îmbunătățirea aplicațiilor aflate în uz. Acesta colaborează cu echipele de dezvoltare pentru a oferi asistență și a asigura livrarea unui serviciu de înaltă calitate utilizatorilor aplicației.

Vor fi admise persoanele care posedă cunoștințe de arhitectură PC, rețea, sisteme de operare, are abilități de programare în Java, cunoaște algoritmii și structurile de date, conceptele OOP și baze de date SQL, DBMS.

Applications Management .NET Engineer

Un inginer .NET are, în principiu aceleași sarcini ca și un inginer Java: este responsabil pentru întreținerea, depanarea și îmbunătățirea aplicațiilor aflate în uz și colaborează, de asemenea, cu echipele de dezvoltare pentru a oferi asistență și a asigura livrarea unui serviciu de înaltă calitate utilizatorilor aplicației.

Candidatul la această poziție trebuie să cunoască despre arhitectura PC, rețea, sisteme de operare, să aibă abilități de programare în C# .NET, să știe ce sunt algoritmii și structurile de date, conceptele OOP și baze de date SQL, DBMS.

DevOps Engineer Applications Management

Un inginer DevOps aplică un set de practici pentru a scurta timpul destinat dezvoltării sistemelor și a oferi o livrare continuă de cea mai înaltă calitate. Printre cerințele față de candidații la această poziție sunt: cunoașterea limbajelor de scriptare (Shell scripting, Python, Groovy etc.), administrarea sistemelor de operare (Linux, Windows), instrumente de integrare continuă (Git, Jenkins, Maven etc.).

Aplică la una dintre specialitățile menționate și află detalii despre oportunitățile programului de Internship, accesând link-ul: www.endava.com/InternshipChisinau.

 

Internii au un program de studiere de 3 luni/5 zile pe săptămână/6 ore pe zi, la una dintre următoarele specialități:

Aplications Management: AM Analyst, AM Java Engineer, AM .NET Engineer, DevOps Engineer

Development: Front-End, Java, .NET, Android, iOS

Testing: Automation Tester

Data: Data Engineer

Perioada de aplicare se încheie în data de 30 iulie. Numărul locurilor este limitat.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?