„E timpul pentru ceva nou” – Hai în echipa Kaufland Moldova!
04-10-2021 3538
Timp de citire: 3 min.

„E timpul pentru ceva nou” – Hai în echipa Kaufland Moldova!

Chișinău, 4 octombrie 2021. Kaufland Moldova lansează o nouă campanie de brand de angajator - „E timpul pentru ceva nou”. Compania vine cu un mesaj de încurajare pentru toți cei care vor să facă o schimbare pozitivă pentru viitorul lor profesional și sunt gata pentru o nouă provocare. Ingredientul secret al unei companii de succes sunt angajații, iar pentru Kaufland, colaborarea cu ei înseamnă respect, transparență și un obiectiv comun, acela de a evolua în fiecare zi împreună.

În cadrul acestei campanii, Kaufland Moldova își propune să aducă în prim-plan angajații companiei și să dezvăluie din culise avantajele pe care le au cei interesați de o carieră în retail. Campania este totodată o invitație adresată candidaților care vor să își valorifice potențialul și să își construiască o carieră în domeniu.

„Rezultatele pe care le-am obținut de-a lungul timpului vin ca o confirmare a profesionalismului de care echipa noastră extinsă dă dovadă în fiecare zi. Totodată, prin intermediul acestei campanii, vrem să ajungem la toți cei care își doresc mai mult decât un simplu job, la cei care vor să își construiască o carieră în retail, în adevăratul sens al cuvântului.”, a declarat Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director, Kaufland România.

...

Hai în echipa Kaufland Moldova!

Planurile de investiții în extinderea rețelei de magazine continuă în același ritm accelerat, motiv pentru care Kaufland îi așteaptă în echipa sa pe cei care sunt gata de o schimbare în carieră.

În acest sens, avem disponibile o serie de posturi vacante în magazinele noastre din Mun. Chișinău, Comrat și Ungheni. Ba mai mult, în prezent suntem în căutare de colegi, și pentru noile noastre magazine care urmează să fie deschise în orașul Chișinău, pe strada Nicolae Testemițanu și orașul Orhei. Suplimentar există o ofertă variată de roluri și în cadrul oficiului nostru central din Chișinău.

...

Așadar, dacă îți dorești să aplici pentru funcția de Manager de Magazin, Manager Adjunct Magazin sau Lucrător Comercial trebuie să urmezi câțiva pași simpli:

  • Accesează site-ul nostru cariere.kaufland.md pentru a vedea detaliile pentru funcțiile disponibile.
  • Ulterior, încarci CV-ul și Formularul de Consimțământ semnat pentru Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.
  •  Informații suplimentare poți obține la Biroul de Informații din cadrul magazinelor noastre sau la numărul de telefon: +373 22 859 300 (numărul de la recepție din biroul central).

Avantajele de a fi parte din echipa Kaufland Moldova

La Kaufland Moldova, am creat un mediu de lucru plăcut și motivant pentru toți angajații. Pe lângă tichete de masă, asigurări voluntare de sănătate, extra beneficii pentru evenimente speciale (căsătorie, naștere/adopție, vouchere cadou pentru copii de Paște, de 1 Iunie și de Moș Nicolae, pachete cadou, primă pentru recomandare angajați etc.), reduceri la anumiți parteneri, compania oferă și alte beneficii, care asigură un echilibru între viața personală și cea profesională.

Kaufland Moldova este primul retailer din țară care a obținut certificarea internațională - „Angajator de TOP” (Top Employer)  în Republica Moldova. Totodată, pentru al treilea an la rând, Kaufland a obținut certificarea „Angajator de Top” în Europa, dovedind astfel, că angajații sunt o prioritate pentru companie și că atingerea performanței, inclusiv la nivelul grijii pentru oamenii Kaufland, a devenit deja o tradiție. În plus, recent, compania a primit certificarea Inspiring Employer, care atestă faptul că bunăstarea angajaților este prioritară în cadrul rețelei, astfel că toți cei care formează echipa Kaufland, beneficiază de cele mai bune condiții, politici și proceduri de lucru.

Kaufland Moldova face parte din rețeaua de magazine europeană Kaufland, cu operațiuni în Germania, Cehia, Slovacia, Croația, Polonia, Bulgaria și România, aparținând Grupului Schwarz. În 2019, Kaufland a deschis ușile primelor două magazine în Republica Moldova, iar în prezent operează o rețea de cinci magazine în țară, dezvoltate după cele mai înalte standarde de calitate și confort. În fiecare zi, o echipă formată din 132.000 de angajați la nivel internațional și peste 700 de angajați la nivel național se asigură că toți clienții care trec pragul magazinelor au parte de o experiență de cumpărături plăcută.

Cei care își doresc să facă parte din echipa Kaufland Moldova sunt invitați să consulte oportunitățile disponibile, accesând cariere.kaufland.md.

 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?