Descoperă compania Oneest și află de ce am îmbrățișat munca hibridă
01-02-2023 2352
Timp de citire: 2 min.

Descoperă compania Oneest și află de ce am îmbrățișat munca hibridă

Pandemia, războiul și criza economică ne-au adus în situația în care ne-am confruntat cu atacuri directe la siguranța psihologică și financiară a oamenilor. Aceste fenomene au făcut ca flexibilitatea să rămână o prioritate și în anul 2023, iar munca hibridă este în continuare un model de lucru tot mai pe larg folosit de către angajatori, pentru că este un stil flexibil care acceptă o combinație de lucru atât din birou cât și de la distanță. 

Conform sondajului EY 2022 Work Reimagined, 53% dintre angajați își doresc ca angajatorii să le permită să muncească de oriunde își doresc ei. Pentru Oneest este foarte important ca angajații să se simtă în siguranță și aceasta este o prioritate pentru noi, astfel încurajăm angajații noștri să lucreze de oriunde sunt cei mai productivi.

În continuare calitățile de bază ale unei culturi flexibile a muncii rămân a fi colaborarea și comoditatea, anume acestea vor fi importante pentru a asigura bunăstarea angajaților și în acest an. Perioada muncii de tip hibrid și flexibil este încă la început și cu siguranță companiile o să treacă prin multe provocări, însă ceea ce este cel mai important în această formulă este atitudinea empatică a angajatorului față de angajații săi. Aceste timpuri incerte au făcut angajatorii să înțeleagă mai bine nevoile angajaților și observăm tot mai multe programe și inițiative din cadrul companiilor care tind să ajute la formarea conexiunilor între colegi, dar și la oferirea suportului psihologic, coaching și grijă.

...Echipa de resurse umane joacă un rol cheie în sprijinirea liderilor în crearea unui mediu de lucru sigur și susținere fizică și psihologică. Anume din acest considerent HR Managerul companiei Oneest, Mădălina Țurcanu tinde să ajute organizația să construiască o forță de muncă rezistentă pentru viitor, o cultură flexibilă și orientată spre grija față de angajați, pentru a face față schimbărilor.

La Oneest sărbătorim succesele, ne confruntăm cu provocări și suntem împreună în această mare aventură. Este important pentru noi să avem un mediu de lucru deschis și pozitiv, în care oamenii să se simtă susținuți, acceptați și conectați la cultura noastră. Te-am convins să te alături echipei noastre? Te așteptăm: poți lucra de acasă sau de la birou, decizi tu.

...

Oneest este o companie de software, fondată în 2015 de George Teaman. Compania are sediul în Chișinău, Republica Moldova și este orientată spre design și dezvoltare de produse software.

Am început prin a dezvolta proiecte pentru clienți locali, iar de-a lungul anilor am ajuns la un portofoliu de peste 50 de proiecte realizate atât pentru clienți naționali, cât și internaționali. De 8 ani dezvoltăm produse pentru diverse industrii precum Telecom, FinTech, Automotive, HR Tech, PropTech, Aviation, Retail/E-commerce, Sport Tech, IoT, Legal, Crypto, Accounting.

 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?