Delucru.md integrează inteligența artificială în crearea anunțurilor de angajare
17-04-2024 906
Timp de citire: 2 min.

Delucru.md integrează inteligența artificială în crearea anunțurilor de angajare

Te-am obișnuit să fim în pas cu noutățile și transformările digitale, de aceea venim cu o nouă oportunitate pentru angajatorii din țara noastră. Delucru.md revoluționează interacțiunea și colaborarea dintre angajatori și candidați, prin integrarea inteligenței artificiale în crearea anunțurilor de angajare. Ca urmare, angajatorii vor putea crea rapid anunțuri mai atractive, economisind timp.

De ce să optezi pentru crearea anunțurilor de angajare cu AI?

Cu ajutorul inteligenței artificiale, procesul de scriere și publicare a anunțurilor de angajare devine mai inteligent, rapid și eficient. Angajatorii vor trebui doar să selecteze filtrele necesare, iar ChatGPT 4 integrat de platforma noastră va crea anunțul în locul lor. Simplu, nu-i așa? Astfel, persoanele implicate direct în procesul de recrutare vor economisi timp și se vor putea concentra pe alte sarcini prioritare pentru dezvoltarea companiei. 

Totodată, anunțul de angajare va fi scris clar, concis și la subiect, iar riscul de comitere a greșelilor gramaticale sau de exprimare va fi redus substanțial. Tehnologia AI evoluează și progresează continuu, de aceea vei obține rezultate bune în scrierea anunțurilor de angajare și vei fi mereu la curent cu noile cerințe ale candidaților, dar și cu tendințele actualizate de pe piața muncii.

...

Ilinka Gherța

Manageră de proiecte la delucru.md

„Această inovație reprezintă angajamentul nostru continuu de a îmbunătăți și simplifica procesul de recrutare pentru toți utilizatorii delucru.md. Integrarea inteligenței artificiale prezintă perspective care vor aduce schimbări semnificative în eficientizarea și personalizarea procesului de recrutare. Pe lângă accelerarea întregului proces de recrutare, inteligența artificială va ajuta angajatorii să obțină anunțuri de angajare mai clare și exacte. Acest lucru va contribui la creșterea numărului de aplicanți. Astfel, datorită acestei oportunități, care este la dispoziția angajatorilor, îi va ajuta să identifice mai ușor angajații de care au nevoie pentru pozițiile lor”, declară Ilinka Gherța, manageră de proiecte la delucru.md.

Primește cele mai noi articole direct
în inbox

Cum poți crea anunțurile de angajare cu ajutorul AI?

Deja poți testa cum funcționează inteligența artificială integrată de platforma noastră pentru crearea anunțului de angajare. Este simplu, rapid și eficient. Tot ce trebuie să faci este să introduci în timpul creării anunțului de angajate următoarele informații:

  • denumirea funcției sau poziției vacante;
  • programul de lucru;
  • experiența de muncă a candidatului;
  • nivelul de studii al candidatului;
  • adresa locului de muncă;
  • necesitatea cunoașterii limbilor străine;
  • tipul de contract;
  • salariul;
  • alte filtre pe care le consideri importante pentru poziția vacantă sau compania ta. 

Echipa delucru.md este mereu la dispoziția ta pentru a te ajuta să descoperi această oportunitate, care te va ajuta să identifici candidați potriviți pentru compania ta, într-un timp mai scurt. Contactează-ne oricând la support@delucru.md. Suntem aici pentru tine!

Delucru.md este o platformă online de recrutare, pe care sunt disponibile, în prezent, peste 7440 de locuri de muncă în Chișinău și toată Moldova.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?