Construiește-ți cariera în IT la companii de top din Slovacia. Aplică pentru oportunitățile din cadrul Programului „Digi Talents” 
15-03-2023 2960
Timp de citire: 3 min.

Construiește-ți cariera în IT la companii de top din Slovacia. Aplică pentru oportunitățile din cadrul Programului „Digi Talents” 

Sfera IT rămâne a fi unul dintre domeniile de activitate din lume cu cele mai multe avantaje pentru angajați. Lucrezi pentru un salariu foarte motivant, călătorești, ai oportunități de învățare fără hotare, câștigi burse și stagii plătite la companii de top și construiești relații umane care te pot ajuta să-ți asiguri un boost în carieră, dar nu fără ingredintele principale - multă muncă, dedicație și curaj de a te autodepăși.

...

Aceste avantaje și chiar mai multe oferă programul de mobilitate a locurilor de muncă și de promovare profesională „Digi Talents”, destinat tinerilor specialiști din Moldova și Slovacia, pasionați și dornici să se dezvolte în sectorul TIC. Programul își propune să sprijine dezvoltarea afacerilor din domeniul TIC în cele două țări, astfel că antreprenorii și startup-urile din Moldova și Slovacia pot dezvolta proiecte comune și pot beneficia de resurse suplimentare pentru a-și dezvolta afacerile.

3 companii IT de top din Slovacia te așteaptă  în echipa lor

Tinerii din Moldova au posibilitatea să aplice gratuit pentru joburi bine plătite în Slovacia la trei companii IT de top din cadrul programului: IBM, Orange SK, Slido. Oportunități de angajare sunt pentru fiecare - de la Junior Microsoft .NET developer la Management Administrator și fiecare job oferă șansa de a învăța noi tehnologii, de a dezvolta abilități de management și de a absorbi maxim posibil din experiența antreprenorilor de succes.

Un pachet de beneficii complex și susținere pentru dezvoltarea startup-urilor

Aplicând pentru joburile disponibile la oricare din cele trei companii, beneficiezi de:

  • oportunitatea de a-ți construi o carieră în IT în Slovacia;
  • un contract de muncă de 12 luni;
  • acoperirea costurilor de transport (bilet de avion dus-întors);
  • un salariu brut lunar de 1300 - 3500 euro, în funcție de abilitățile tale; 
  • bani de buzunar (pentru costurile de trai) în primele două luni;
  • asigurare medicală și socială;
  • suport gratuit din partea echipei programului pentru procesul de angajare și relocare;
  • asistență gratuită pentru obținerea unui permis de ședere temporară pentru angajare în Slovacia;
  • asistență pentru acomodare (cazare, transport local, orientare în oraș, cultură etc.)
  • asigurare de răspundere civilă pentru posibile daune survenite în timpul angajării;
  • cursuri de specializare în domeniul TIC;
  • cursuri de limba engleză și slovacă;
  • condiții și mediu de lucru excelente.

La reîntoarcerea în Moldova, tinerii se vor bucura de formare profesională suplimentară în domeniul TIC și de sprijin pentru reintegrarea pe piața muncii din Moldova. Cinci candidați selectați vor beneficia, de asemenea, de mentorat și sprijin financiar în valoare de 4000 de euro pentru a dezvolta propriile ideile de start-up in cadrul programului „EU4Moldova: Startup City Cahul”.

Primește cele mai noi articole direct
în inbox

Cum știi că ești eligibil să aplici

Programul este perfect pentru tine, dacă:

  • ești tânăr profesionist și ai până la 30 de ani (inclusiv);
  • deții un pașaport biometric moldovenesc valabil;
  • ești absolvent al domeniilor TIC cu cel puțin 1 an de experiență de muncă;
  • dorești să acumulezi cunoștințe practice, abilități și experiență de lucru în străinătate și să le folosești în Moldova;
  • ești gata să accepți oportunitatea de a te muta în Slovacia pentru un an.

Dacă ai răspuns cu doar cu „DA”, te încurajăm să aplici pentru joburile disponibile și să-ți dezvolți abilitățile în companiile de top din Slovacia. 

Mai multe detalii despre programul „Digi Talents” și criteriile de eligibilitate le găsești accesând site-ul digitalents.md


*Acest articol a fost realizat cu susținerea financiară a Uniunii Europene, contractată de ICMPD prin Facilitarea Parteneriatelor pentru Migrație. Conținutul acestui document este responsabilitatea exclusivă a Agenției pentru Dezvoltare și Mobilitate (EMA), a Coaliției Digitale și a Asociației Moldovei a Companiilor TIC (ATIC) și nu poate fi considerat în niciun caz ca reflectând poziția Uniunii Europene și a ICMPD.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?