Best4u International devine BackstageIT
28-04-2022 1998
Timp de citire: 1 min.

Best4u International devine BackstageIT

 

Compania IT ”Best4u International”, care și-a desfășurat activitatea în Republica Moldova, a anunțat, că a fost cumpărată de către compania ”BackstageIT”.

Potrivit informațiilor deținute, începând cu luna mai 2022, toate activitățile de marketing vor fi integrate sub numele ”BackstageIT”.

 

Best4u International și BackstageIT practică același model de business (extended teams; conceptul de cultură organizațională; cultura inovației tehnice), evidențiat de un accent profund pe livrare în Europa, în special - Olanda.

În ultimii trei ani, cele două companii au avut o colaborare fructuoasă și eficientă, ceea ce va asigura o tranziție ușoară și o execuție excelentă, deoarece noi insistăm pe excelență în tot ceea ce facem pentru clienții și angajații noștri, iar noua entitate combinată va favoriza și accelera expansiunea geografică.

 

”Ce înseamnă aceasta tranziție pentru companie, pentru clienții și angajații noștri:

  • mai multă expertiză și cunoștințe globale, ceea ce va contribui la generarea mai multor soluții locale,
  • mai multe oportunități pentru specialiștii din domeniul IT din Republica Moldova (locuri de muncă, salarii atractive etc.),
  • mai multă vizibilitate, care să atragă noi persoane în domeniul IT, cu posibilitatea de a-și demonstra capacitățile și, respectiv, de a fi apreciați la justa valoare” – comunică Sander Geels, directorul general al companiei BackstageIT.

...

BackstageIT: viziunea care ne reprezintă

 

            Începând cu luna iulie curent, compania își va schimba sediul în inima capitalei, și anume: pe str. Columna 102, pentru a asigura angajaților cele mai bune condiții de muncă, favorabile și confortabile.

Acesta va fi un oficiu nou, spațios, modern și vibrant, cu parcul Catedralei în preajmă – locul perfect pentru ați petrece pauzele de odihnă.

 

Pentru menținerea tendinței de creștere, BackstageIT își propune, până la finele anului, să angajeze cca 30 de profesioniști IT, acoperind o gamă largă de stack-uri tehnologice, precum React, Ruby, Flutter, Golang, Python, PHP, Java, NET și altele.

 

Pe termen lung, compania își propune să se dezvolte organic, asumându-și ca strategie de responsabilitate socială participarea activă la schimbarea societății prin educație în sectorul IT.

...

 

Ne dorim mult succes și baftă!

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?