Baby, if you Jivy to me, I Jivy to you, I know what you want: kayaking, quest-uri, tobe africane și nu doar...
22-06-2021 2976
Timp de citire: 3 min.

Baby, if you Jivy to me, I Jivy to you, I know what you want: kayaking, quest-uri, tobe africane și nu doar...

Jivy Group (la mulți ani!) își prețuiește angajații (la mulți ani, Jivy Group!) și le recompensează munca și fidelitatea (la mulți-mulți ani, Jivy Group!!).

În altă ordine de idei:

În aprilie, Jivy Group a împlinit nouă ani.
Nouă ani de când și-a cucerit SPACE-ul pe piață și dă ENTER inovației.

În aprilie, situația era cea care era, însă vinerea trecută, pe unsprezece iunie, echipa Jivy Group s-a revanșat și și-a sărbătorit cum se cuvine ziua de naștere.

Delucru.md a fost martor.
Cum ar veni, delucru.md și-a făcut delucru pe lângă echipa Jivy Group, ca să documenteze distracția – muncă de teren, carevasăzică.

Ziua a început devreme.

La 6:45, li s-a dat tuturor întâlnire la sediul companiei.
Ușor buimacă dar fericită, lumea s-a adunat încetișor, iar pungilor de sub ochi li s-au adăugat niște pungi-cadou – mai exact, toți au primit rucsacuri cu logo-ul companiei, plus câte un tricou aniversar.

...

În jurul orei 8:00, eram deja cu toții (aproape 40 de oameni) lângă râul Răut, la vreo șaisprezece km de satul Butuceni.
După ce am primit instructajul, vestele de salvare și vestea liniștitoare și neliniștitoare în același timp, că echipa Jivy Group e prima echipă care-și face team-building-ul pe traseul respectiv, ne-am îmbarcat în caiace – unii singuri, alții câte doi, iar o ambarcațiune conținea chiar și trei jiviști – și am luat-o voioși în aval, monitorizați de o dronă, de instructorii care făceau traseul pe bicicletă și de speranța colectivă a necârligării în râu.

...

...

Așa cum a mers și-a tot mers Făt-Frumos călare, așa am vâslit și noi și-am tot vâslit vreo patru ore, întâmpinând mici cascade, stufăriș, șerpi și strâmtori.
Traseul s-a încheiat în satul Butuceni, unde, imediat după debarcare, a început o aversă.
Aversa s-a dovedit însă aversă și s-a oprit la scurt timp.

Cu pielea arzând de la soare și palmele arzând de la vâsle, am pornit pe jos către pensiunea Vila Etnica, unde ne aștepta, nici mai mult nici mai puțin, un porc învârtindu-se.
Era vorba de un porc la rotisor care anunța o seară cu stomacuri fericite. Până la porc însă, am avut treabă.

...

După un mic asalt culinar întremător, oamenii s-au agregat în echipe a câte cinci persoane și s-a dat startul unui quest prin tot Butuceniul, unde lumea a avut de descoperit indicii, de găsit agenți, de făcut poze cu vaci, de căutat coduri și de descifrat mesaje.
Delucru.md a aderat la echipa Zelionîi (fără conotații mafiote) și a umblat gâfâind pe dealurile Butuceniului, căutând ce era de căutat și năzuind să găsească ce era de găsit.

Într-un final, echipa Zelionîi a îndeplinit prima toate sarcinile quest-ului, dar premiul mare a fost adjudecat de echipa 17, care a îndeplinit misiuni-bonus care i-au adăugat timp în cont.

...

Oricum, nimeni n-a rămas supărat, totul petrecându-se sub auspiciile unei prietenii și solidarități absolute.

În jurul orei 18, porcului i-a sunat ceasul.
Porcușor la rotișor se numea felul, pregătit de un maestru special delegat.
Mâncarea a fost distribuită, iar la scurt timp, sunetului de tacâmuri și pahare i s-a alăturat sunetul de tobe.
Echipa Jivy Group a avut parte de un show și o lecție de muzică africană, cu tobe și alte instrumente care evocau triburile africane și ritualurile lor motorice.

...

...Delucru.md n-a ezitat prea mult și a bătut darabana împreună cu toată lumea, ținându-se atât de ritmul instrumentelor, cât și de cel al distracției generale a celor de la Jivy Group.

De aici încolo, destinderea a luat în totalitate forma socializării – discuții, dansuri, schimburi de idei, glume, râsete, sesiuni foto și povestiri la rugul de la marginea apei – loc de poveste și de alungat țânțari.

...

Aproape de miezul nopții, satul Butuceni a fost, cum s-ar zice la știri, zguduit de explozii; o spectaculoasă sesiune de focuri de artificii a încheiat seara și a încununat-o.

...

Moțăind în microbuze, însă cu o petrecere mai unit, Jivy Group s-a întors acasă.

Delucru.md mulțumește echipei Jivy Group pentru deschidere și pentru șansa de a petrece alături de ea.

Precum ziceam, la mulți ani, Jivy Group!

 

Caută un loc de muncă după:
Catalin Ungureanu
Publicat de către
Catalin Ungureanu
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?