Angajatori care inspiră. Află de la Oratorica cum să-ți fortifici echipa printr-un teambuilding relaxant
15-06-2022 3806
Timp de citire: 1 min.

Angajatori care inspiră. Află de la Oratorica cum să-ți fortifici echipa printr-un teambuilding relaxant

De câte ori te-ai gândit la ideea de a evada din aglomerația orașului și a taskurilor și să descoperi un loc îndepărtat și liniștit unde să te poți conecta cu natura, încărcându-te cu energie și poftă de viață? La Oratorica știm cât de important este să facem periodic câte un refresh pentru a căpăta noi forțe, care să ne ajute să rămânem proactivi și eficienți dar și să ne aducă inspirația necesară pentru noi începuturi. 

Și pentru că inspirația nu vine așa simplu, mai ales atunci când ai mare nevoie de ea, ne-am gândit să schimbăm anturajul și să optăm pentru o destinație mai puțin obișnuită și anume: Manas Yurt Village din satul Leordoaia, unde echipa Oratorica a petrecut un weekend minunat descoperind cultura kârgâză printr-un teambuilding relaxant.

...

În timp ce se pregătea mâncarea, de noi a avut grijă ghidul, care ne-a povestit detalii curioase despre înființarea sătucului, tradițiile kârgâze, particularități culturale, religie și chiar istorie. Ne-am simțit exact ca și studenții noștri de la cursul de engleză pentru începători: curioși și însetați de cunoștințe noi :D. De asemenea am vizitat și muzeul “Casa Părintească” unde ne-am simțit ca o adevărată  familie, care se strânge de sărbători la bunici. A fost deosebit de curios să aflăm istoria acestei case, trecută prin numeroase greutăți ale sorții.

După ce ne-am hrănit curiozitatea, a venit timpul să ne delectăm cu gustoșenii tradiționale: pilaf aromat gătit cu grijă pentru ca oaspeții să poată savura din plin gustul autentic al acestui fel de mâncare, manty cu sos picant și desigur desertul tradițional kârgâz: Çäkçäk. Papilele noastre gustative au fost alintate din plin.

...

Vă îndemnăm să mergeți la Manas Yurt Village să savurați liniștea, să simțiți atmosfera de acolo și sigur să încercați mâncarea tradițională kârgâză. 

Iar dacă vrei să explorăm locuri interesante împreună: alătură-te echipei noastre:

dacă ești profesor de engleză, germană, italiană, spaniolă, franceză, română sau rusă trimite-ne Cv-ul la hr@oratorica.md. Vom fi bucuroși să devii parte a echipei Oratorica!

...

 

...

 

...

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?