5 oferte de muncă pentru care se oferă un salariu de 10.000 mdl și mai mult
22-07-2022 5262
Timp de citire: 2 min.

5 oferte de muncă pentru care se oferă un salariu de 10.000 mdl și mai mult

 

Primul job pe care vrem să vi-l recomandăm este la compania Airon UK -  o companie din sectorul energetic care se ocupă cu instalațiile de încălzire, ventilație și aer condiționat cu sediul în Londra. Compania are și un birou la Chișinău și pentru buna funcționare sunt în căutare de un Office Manager / Asistent Director, care trebuie să cunoască limba engleză (B1-B2), să fie organizat, cu inițiativă, responsabil și să aibă dorința de învățare continuă. Anagajtorul asigură un salariu între 12.000 mdl și 15.000 mdl, condiții foarte bune de muncă și posibilitatea de a participa la expoziții, evenimente de pe piața internațională. Vezi mai multe detalii în anunțul de angajare. 

Office Manager / Asistent Director


A doua oportunitate de angajare e la compania Decorații.md -   lider pe piața Republicii Moldova în producerea, proiectarea și executarea lucrărilor de amenajare a teritoriului și finisajelor cu structuri metalice decorative, instalații electrice, iluminat arhitectural și decor festiv. Ei sunt în căutarea unui Operator Call-Centru și sunt gata să ofere un salariu de 14.000 mdl. Compania Decorații.md își au biroul la Chișinău, iar persoana pe care o caută va avea un program full-time.  Vezi mai multe detalii în anunțul de angajare. 

 

Operator Call Centru 10.000 - 14.000 Lei (10k fix, 1k bonus săptămânal)


O altă oportunitate bună de angajare vine la Magenta Consulting - prima companie de consultanță în cercetare și marketing din Moldova. Fondată în 2006, care a devenit compania-lider în marketing și cercetare socială, precum și consultanță în marketing strategic și dezvoltare de afaceri.  Ei caută  Operator Sondaje. La acest job pot candida chiar și cei care nu au experiență profesională, dar un grad sporit de responsabilitate, inițiativă și bune abilități de comunicare. Compania asigură un salariu de 10.000 mdl și condiții de muncă extraordinare. Vezi mai multe detalii în anunțul de angajare. 

 

Operator Sondaje Full Time or. Chişinău Salariu net 10.000 lei


Kameleon, încă o companie bună de la noi, care asigură salarii de la 10.000 mdl, iar jobul pe care vi-l recomandăm este de Instalator geamuri, uși PVC.  Cei de la Kameleon caută specialiști în Chișinău. Locul de muncă este full-time (cu normă întreagă), iar specialistul trebuie să aibă permis de conducere categoria B, experiență în acest domeniu și desigur un grad sporit de responsabilitate. Vezi mai multe detalii în anunțul de angajare. 

Instalator geamuri, uși PVC


Reprezentant vânzări door to door Orange este cea de-a cincea  oportunitate de angajare pentru care se oferă un salariu de 10.000 mdl. Pentru acest rol trebuie să ai abilități foarte bune de comunicare și negociere, să cunoști limba rusă și română, să ai experiență în deservirea clienților și studii medii de specialitate. Vezi mai multe detalii în anunțul de angajare. 

Reprezentant vânzări door to door Orange

 

Dacă dintre joburile recomandate nu ai găsit nimic potrivit pentru tine, dă click pe butonul de mai jos și vezi toate ofertele în muncă cu salariu de peste 10.000 mdl.

 

Caută de lucru

 

 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?