Vino la copywriting meetup și găsește-ți de lucru în marketing și comunicare
08-11-2023 1381
Timp de citire: 2 min.

Vino la copywriting meetup și găsește-ți de lucru în marketing și comunicare

Pe 25 noiembrie, între 15:00 și 17:00, la Mediacor va avea loc „Ouch, commas!” copywriting meetup cu 4 speakeri din Moldova și România.

Dacă ești om de-al literelor sau intenționezi să devii unul, hai cu noi. Te așteaptă 2 ore de discuții despre texte, machete, design și… virgule. Platforma delucru.md va fi acolo ca să-ți povestească despre ofertele de muncă în domeniile copywriting, comunicare și marketing din Moldova. Ba mai mult, vei putea să aplici la un job real-time, chiar acolo, la eveniment, să ne pui întrebări și, de ce nu, chiar să-ți găsești un loc de muncă!

Despre ce este evenimentul

Gramatica e importantă. Indubitabil. Dar oare cât de mult influențează gramatica vânzările? Cum se pupă textul și designul pe o machetă? Unde punem emoji, semne de exclamare, puncte, paranteze? Sunt niște întrebări pe care mulți copywriteri și le pun în fața oglinzii, căci să le spui cu voce tare e rușine. Oare așa să fie? Ouch, commas! Virgulele dor, dar dă-o încolo de treabă. 

Pe 25 noiembrie, ora 15:00, într-o zi de sâmbătă, la Mediacor, ne vedem cu 2 copywriteri și 2 designeri, ca să discutăm despre:

  • Cum creezi o strategie de promovare pentru o conferință, scrii textele și planifici reclamele în așa mod încât să vinzi peste 300 de bilete cu Sold-Out.
  • Cum trebuie să se completeze textul și imaginea pe machete. De ce e important ca un copywriter să înțeleagă principiile de bază în design și ce fel de texte să scrie pe diferite tipuri de machete în funcție de canal (digital sau tipărit).
  • Cum să îți organizezi proiectele pe freelance, în calitate de copywriter, și să mai ai și timp să trăiești. 

Speakeri:

 

...

Elena Știubei

Copywriter, manageră de comunicare Mediacor

Elena Știubei, copywriter, manageră de comunicare Mediacor. A scris pentru Moldcell, Purcari, OM, Castel Mimi și alte branduri din Moldova și România. 

 

...

Dumitru Rău

Art Director WeUrban

Dumitru Rău, Art Director WeUrban, omul-orchestră bun și la text, și la design. Autorul blogului Uneori, cu 33k urmăritori pe Facebook.

 

...

Vasile Seul

Designer, Art Director Moldcell

Vasile Seul, designer, Art Director Moldcell. Absolvent al facultății de arte plastice, Vasile de peste 10 ani creează designul pentru campaniile Moldcell. 

...

Ana-Maria Gheorghe

Copywriter

Ana-Maria Gheorghe, invitată specială din București. Copywriter din 2009, a scris pentru branduri mari precum BCR, eMAG, Fan Courier, Nespresso, a publicat 2 cărți de literatură și de 3 ani este fondatoarea cursului „Copywriter la început de drum”.

Primește cele mai noi articole direct
în inbox

Cui va prinde bine evenimentul?

  • copywriterilor juniori, middle și seniori 
  • specialiștilor în social media
  • managerilor de comunicare care lucrează cu designeri și copywriteri (sau machete ????)
  • specialiștilor în marketing
  • brand managerilor

Durata evenimentului: 2 ore | 15:00 - 17:00
Limba de comunicare: româna

Costul participării: 300 lei. Bilete în rețeaua Afisha: https://afisha.md/ro/events/trainings/13998/ouch-commas-copywriting-meetup 

Acest eveniment este organizat de Mediacor, în parteneriat cu Asociația Companiilor de Creație COR, cu suportul USAID, Suedia și Marea Britanie prin Proiectul Tehnologiile Viitorului. 

Caută un loc de muncă după:
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?