Salariu de 5600 euro și zeci de beneficii: Alte 4 companii de top din Slovacia invită pasionații de IT în echipele lor
14-06-2023 2917
Timp de citire: 5 min.

Salariu de 5600 euro și zeci de beneficii: Alte 4 companii de top din Slovacia invită pasionații de IT în echipele lor

DigiTalents, programul de mobilitate a locurilor de muncă și de promovare profesională, destinat tinerilor specialiști din Moldova și Slovacia, pasionați și dornici să se dezvolte în sectorul TIC, își completează ecosistemul cu patru companii noi. Această extindere aduce și mai multe oportunități pentru cei interesați de o carieră în domeniul IT sau de experiențe în străinătate care să-i scoată din zona de confort.

Alături de IBM, Orange SK, Soitron, ESET și Accenture, companiile VUB Banka, Ui42, Freevision și Multitude Labs contribuie în cadrul proiectului cu expertiză și inovație și invită tinerii să aplice pentru cele peste 28 de posturi vacante cu salarii avantajoase și o serie de beneficii catchy. 

Multitude IT Labs - un centru imens de testare în Bratislava

Multitude IT Labs este un furnizor internațional de servicii financiare digitale, care are ca scop construirea unui ecosistem financiar care să elimine obstacolele asociate băncilor tradiționale și tranzacțiilor financiare complicate, oferind clienților o experiență fără hârtii, fără granițe și în timp real. 

Multitude IT Labs are circa 160 de ingineri software, manageri de proiect, analiști care lucrează pentru clienți din peste 20 de țări. Departamentul PHP al echipei IT din Slovacia este unul dintre cele mai mari din țară, lider la capitolul de Test Engineering. Compania oferă 5 poziții vacante pentru tinerii din Moldova, prin care Java Developer și Test Automation Engineer. 

Dintre zecile de beneficii enumerate de companie, iată cele care ne-au făcut nouă din ochi:

  • Acces la LinkedIn Learning cu peste 8000 de cursuri
  • Posibilitatea de a lucra de acasă și de la birou
  • Sală de sport la birou și alte activități sportive suplimentare prin intermediul cardului MultiSport
  • Gustări sănătoase și fructe proaspete la birou
  • Instruiri, certificări și dezvoltare internă și externă

VUB Banka - a doua cea mai mare bancă din Slovacia

VUB Banka, licențiată să ofere o gamă completă de servicii bancare, se alătură și ea programului DigiTalents. Cu 118 sucursale retail, 32 de sucursale corporative și 8 centre Magnifica, instituția oferă cele mai multe oportunități de angajare în cadrul proiectului - tocmai 13 poziții vacante, atât pentru începători, cât și pentru cei cu background mai bogat. Viitorii membri ai echipei vor ridica un salariu mediu de 2000 EUR și vor adăuga la CV o experiență care cântărește cât altele 10. 

La capitolul beneficii pentru angajați, companiile din Slovacia sunt destul de generoase. VUB Banka oferă echipei sale o suită de facilități și bonusuri:

  • Bonus pentru performanță o dată în an
  • Prânz asigurat
  • Până la 10 zile de concediu plătit, suplimentar celui standard prevăzut de lege 
  • Până la 100 EUR pe lună - contribuție la economiile pentru pensia suplimentară
  • După 2 ani în VÚB, 275 EUR în fiecare an ca o contribuție pentru recreere în Slovacia
  • 100 EUR pe lună în caz de incapacitate de muncă de lungă durată
  • Contribuție financiară la nașterea unui copil
  • Concediu de recreere - 3 luni libere cu 50% din salariu
  • Card MultiSport cu acces la terenuri de sport din Slovacia și Cehia
  • De la 500 la 800 EUR ca recompensă pentru loialitate la aniversarea jubiliară la VUB
  • Alocație de 150 EUR pentru telefon mobil și un tarif fix pentru necesități private
  • Bursă din partea Fundației VÚB dacă participi în mod activ la îmbunătățirea vieții comunității
  • Poți munci de acasă sau de oriunde din lume până la 80% din timpul de lucru și primești o contribuție financiară pentru „teleworking”

Fantastică grijă față de angajați! Pentru că, hai să recunoaștem, prea multe beneficii nu pot fi!

Ui42 - proiecte de eCommerce și AI pe care le meriți

Ui42 este o agenție web one-stop care ajută clienții să crească în domeniul comerțului electronic. Aici lucrează peste 60 de specialiști în domeniul designului UX, dezvoltare web, marketing online și dezvoltare de produse noi, inclusiv bazate pe AI (Inteligența Artificială).

Au un portofoliu cu zeci de proiecte de succes realizate din 1997 până în prezent, printre care și cel mai de succes portal de joburi din Slovacia - Profesia. Compania caută Senior Web Analyst și PHP developer/full-stack cu salarii de 1600 EUR, dar și beneficii atractive:

  • Regim hybrid de muncă
  • Evenimente de recreere - grătare, mic dejunuri și weekenduri legendare alături de echipă
  • Abonament MultiSport pentru zeci de activități sportive și de odihnă
  • Fructe proaspete, cafea aromată și ceai la birou, care pot fi savurate la cele două terase 

Nu mai sta pe gânduri - aplică și anunță-ne când ai prima zi din noua ta experiență profesională!

Primește cele mai noi articole direct
în inbox

Freevision - până la 5600 EUR salariu și posibilitatea de a dezvolta aplicații B2B și B2C

Începând cu anul 2012, Freevision este o echipă de profesioniști care oferă aplicații și servicii de înaltă calitate. Aceștia sunt dedicați în principal dezvoltării de aplicații B2B și B2C și sistemelor de informații adaptate cerințelor clienților lor. Compania  are trei co-fondatori, care la moment sunt și liderii tehnici ai echipelor lor de programare. Freevision este într-o continuă căutare de noi talente în tehnologiile ReactJS, Flutter și Ruby on Rails. 

Pentru cele trei funcții vacante, Freevision propune salarii de până la 5600 EUR și o serie de beneficii, precum:

  • Timp alocat pentru educație și dezvoltare
  • Posibilitatea de a lucra cu tehnologii moderne în cadrul unor proiecte ieșite din tipare
  • Teambuildinguri de neuitat 
  • Posibilitatea de a lucra în regim full-remote, cu echipamentul necesar asigurat de companie
  • Card Multisport pentru odihnă și menținerea în tonus

Atractiv, nu? 

Odată cu aderarea celor patru companii la programul DigiTalents, ai și mai multe șanse să fii selectat pentru o experiență de neuitat în Slovacia. 

Dacă ți-am trezit curiozitatea, explorează toate oportunitățile de angajare aici și nu ezita să aplici pentru cele în care te regăsești. Mai multe informații despre companii poți afla accesând pagina programului. 

Nu uita că la reîntoarcerea în Moldova, participanții proiectului DigiTalents se vor bucura de formare profesională suplimentară în domeniul TIC, iar cinci candidați selectați vor beneficia, de asemenea, de mentorat și sprijin financiar în valoare de 4000 de euro pentru a dezvolta propriile ideile de start-up în cadrul programului „EU4Moldova: Startup City Cahul”. Ținem pumnii pentru fiecare!

Acest program este implementat cu asistența financiară a Uniunii Europene, contractată de ICMPD prin Facilitatea de Parteneriat pentru Migrație. Conținutul acestui articole este responsabilitatea exclusivă a Asociației Moldovei a Companiilor TIC (ATIC) și nu poate fi considerat în niciun caz ca reflectând poziția Uniunii Europene și a ICMPD.


Acest articol a fost realizat cu asistența financiară a Uniunii Europene, contractată de ICMPD prin Facilitarea Parteneriatelor pentru Migrație. Conținutul acestui document este responsabilitatea exclusivă a Agenției pentru Dezvoltare și Mobilitate (EMA), a Coaliției Digitale și a Asociației Moldovei a Companiilor TIC (ATIC) și nu poate fi considerat în niciun caz ca reflectând poziția Uniunii Europene și a ICMPD.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?