Delucru.md în topul brandurilor din Republica Moldova în 2023
09-02-2024 1651
Timp de citire: 3 min.

Delucru.md în topul brandurilor din Republica Moldova în 2023

Te-am obișnuit să îți punem la dispoziție joburi actuale, angajatori de încredere, dar și articole bine documentate și utile pentru piața muncii. Efortul delucru.md a fost premiat de revista VIP Magazin, care a inclus platforma de recrutare în Topul Brandurilor 2023, la categoria „afaceri online”. Nominalizarea ne onorează, dar, totodată ne motivează să fim și mai buni și să aducem inovația în piața muncii din Republica Moldova.    

Platforma de recrutare delucru.md, care a fost desemnată drept unul dintre cele mai puternice și vizibile branduri ale anului 2023, este accesată lunar de peste 300.000 de utilizatori care, fie sunt în căutare de joburi, fie sunt angajați. Cele peste 3000 de companii înregistrate pe site sunt minuțios testate și verificate, pentru ca persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă, vor să-și schimbe jobul sau domeniul de activitate, să aplice cu încredere. În prezent, platforma dispune de peste 12.000 oferte în Chișinău și toată țara. Unele dintre articolele noastre, plasate pe blog, se bucură de un succes considerabil. Acestea înregistrează zeci de mii, iar unele chiar sute de mii de accesări.

...

Ilinka Gherța

Manageră de proiect

„Pentru delucru.md, anul 2023 a fost rodnic și plin de rezultate. Traficul pe site s-a dublat de la 150.000 la 300.000 de utilizatori lunar. De asemenea, numărul ofertelor de muncă a crescut semnificativ, de la 7.500 la 12.000 de locuri de muncă, acoperind diverse industrii, la fel și numărul angajatorilor înregistrați pe site a crescut de la 1700 la 3100. Acești indicatori ne arată că avem o traiectorie corectă și că munca pe care o facem zi de zi impactează și aduce rezultate”, spune Ilinka Gherța, manageră de proiect, delucru.md.

În anul 2023 platforma de recrutare a lansat un produs inovativ în piața muncii. Este vorba despre primul comparator de salarii din Moldova, un instrument foarte util și necesar atât pentru angajați, cât și pentru angajatori.

„În 2023 am lansat, în premieră, un instrument care compară salariile de bază ale angajaților din toate ramurile economiei. Tool-ul online a fost conceput pentru a corecta inechitățile salariale și pentru a încuraja companiile din țara noastră să indice salariile în anunțurile de angajare. Oricine poate accesa gratuit instrumentul prin care are posibilitatea să afle, doar prin câteva click-uri, dacă este plătit sub medie sau peste medie”, declară Ilinka Gherța, manager de proiecte, delucru.md.

În topul realizat de VIP Magazin sunt incluse brandurile care muncesc, inovează, se dedică și dau dovadă de profesionalism. Delucru.md a beneficiat de acastă distincție și în 2021.

„În 2024, ne dorim să avem o piață a muncii matură, în care relația dintre angajat și angajator să fie una sănătoasă și corectă. Ne dorim angajatorii să se gândească mai mult la starea de bine a angajaților, să le ofere condiții mai bune de muncă, iar angajații conștiincios și responsabil să-și îndeplinească sarcinile. Categoric ne dorim o schimbare în piața muncii și la asta muncim zi de zi. În 2024 ne dorim să avem mai puțini șomeri și mai multă lume ocupată, care să contribuie la scalarea business-urilor și dezvoltarea mediului economic”, precizează Ilinka Gherța. 

Reprezentanții VIP Magazin au declarat că scopul proiectului Top Brands este să scoată în evidenţă succesele din anul 2023 ale companiilor tinere, companiilor cu decenii în spate, corporațiilor străine ce cred în economia Republicii Moldova și investesc aici, la noi acasă. S-au ales brandurile care au fost cele mai zgomotoase și ambițioase în 2023. Care au schimbat ceva sau care au fost cele mai curajoase și au susținut cu brio încercările ultimilor ani.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?