Cursuri care te vor ajuta să începi o carieră IT de la zero
28-01-2022 8918
Timp de citire: 2 min.

Cursuri care te vor ajuta să începi o carieră IT de la zero

A începe o carieră în IT a devenit mai accesibil ca niciodată. Tekwill Academy îți propune oportunități de studii care le poți începe de la zero, ca peste 6-9 luni să ai deja un job. Toate cursurile sunt după orele de muncă, astfel vei putea combina cu activitatea ta curentă. Acestea sunt mentorate de către profesioniști IT, care te vor ghida pas cu pas în direcția aleasă.

În continuare am ales top 5 cursuri care te vor ajuta să începi o carieră IT de la zero.

  • Python 

Limbajul de programare Python rămâne o alegere populară în drumul de a deveni programator. Acesta este ușor de învățat și aplicat, iar cererea pe piața locală este în continuă creștere. Comunitatea de programatori și resursele de informare vaste te vor ajuta să dezvolți proiecte mult mai ușor. Acest limbaj este utilizat des în Machine Learning, Data Science, cât și în automatizarea sarcinilor.

Vezi cursul

 

  • Manual Quality Assurance

Fiecare aplicație sau website trebuie testate înainte să ajungă la consumatorii finali. Persoanele care se ocupă de acest lucru sunt Inginerii Quality Assurance. Ei asigură ca aplicația să lucreze fără erori. Poți întâlni această profesie și sub denumirea de ,,tester manual”, care este o soluție perfectă pentru cei căror le par complicate limbajele de programare. Testarea manuala este cea mai populara profesie pentru cei ce se reprofileaza din alt domeniu de activitate.

Vezi cursul

 

  • Automation Testing

Automation Testing este si el despre ingineri Quality Assurance, numai că aceștia o fac automatizat, utilzând un limbaj de programare. Astfel, cei aflați pe această poziție scriu un cod care să simuleze acțiunile de interacționare cu aplicația pentru a identifica anumite probleme. Automatizarea în proporție de 100% nu este posibilă, iar din acest considerent testerii manuali se completează cu cei de automation. Aceasta profesie este la fel o alegere frecventă pentru cei care se reprofilează.

Vezi cursul

 

  • Java Fundamentals

Java rămâne cel mai solicitat limbaj programare cu cele mai multe locuri de muncă vacante în Moldova. Datorită popularității acestuia, este mult mai ușor de a găsi un stagiu de practică sau chiar un loc de muncă direct după cursuri. Comunitatea de programatori este una largă, iar librăriile open-source te vor ajuta în activitatea de zi cu zi.

Vezi cursul

 

  • CISCO - Rețelistică și Securitate Cibernetică

IT-ul este mai vast decât programarea. O  metodă de a începe o carieră în acest domeniu este să treci cursurile acreditate de CISCO - Cyber Security & Networks. CISCO este una dintre cele mai mari companii în telecomunicații și securitate cibernetică. Cursul este format din 3 module care încep de la învățarea componentelor PC până la setarea rețelelor în companii mari și protejarea acestora de la atacurile cibernetice.

Vezi cursul

 

  • Primește cele mai noi articole direct
    în inbox

    DevOps 

Inginerul DevOps este cel care se implică în crearea și distribuirea unui produs software. El asigură că acest lucru are loc într-un mod care permite lansarea mai rapidă și o actualizare eficientă din punct de vedere al resurselor. Pe piața locală de muncă această profesie este la mare căutare, astfel Tekwill Academy a lansat primul curs de DevOps din Moldova.

Vezi cursul

 

Pentru cititorii delucru.md oferim un discount de 10% la oricare dintre cursurile de mai sus. Tot ce ai de făcut este să utilizezi codul promoțional DELUCRU500 la înregistrare și reducerea este a ta.

*Promoția este valabilă pentru cursurile ce se organizează în perioada ianuarie-februarie 2022.


Pentru a afla mai multe informații despre cursuri, stagii de practică și ateliere IT ce le organizăm, urmărește-ne pe:

Facebook | LinkedIn | Newsletter | Community | Youtube

 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?