5 motive să faci un Internship la Endava
10-07-2020 2892
Timp de citire: 1 min.

5 motive să faci un Internship la Endava

Tehnologiile informaționale sunt într-o continuă dezvoltare și capabile să propună cele mai potrivite și utile soluții pentru necesitățile tuturor industriilor. Și dacă vrei să contribui și tu la soluționarea inteligentă a problemelor, participă la un stagiu gratuit oferit de Endava.

Îți prezentăm mai jos cinci motive să te înscrii la programul de Internship oferit de Endava. Programul de Internship la Endava este bianual și se desfășoară, de obicei primăvara și toamna.

  1. Înveți ceva nou

Este o oportunitate excelentă să ieși din zona de confort și să înveți ceva nou sau să-ți dezvolți abilitățile. Îți promitem o călătorie intensă și memorabilă!

  1. Îți schimbi profesia pe una cu un viitor cert

Internshipul reprezintă un început excelent pentru cei care vor să-și schimbe profesia și să adopte una din domeniul IT. Ai nevoie doar să vorbești o engleză fluentă și să studiezi materialele pe care ți le punem la dispoziție.

  1. Afli cum decurge fluxul de muncă în cea mai mare companie IT din Moldova

Este o oportunitate minunată să afli cum decurge fluxul de muncă într-o multinațională IT. Mai mult, ești parte a acestui flux și implicat în proiectele reale ale companiei. Deci, obții și experiență.

  1. Înveți de la profesioniști

Ai ocazia să înveți de la profesioniști desăvârșiți, să întâlnești oameni noi care sunt deschiși să te ajute și să-ți transmită pasiunea lor pentru munca pe care o fac.

  1. Poți obține un loc de muncă

Este o ocazie perfectă să obții un loc de muncă, chiar dacă nu ai experiență în domeniu, dar manifești interes și determinare să excelezi.

Sunt așteptate persoane cu o gândire analitică, aptitudini de rezolvare agilă a problemelor cu ajutorul soluțiilor inteligente.

Aplică la una dintre specialitățile: Applications Management, Development sau Testing.

 

 

Vezi în video cum s-a desfășurat ediția de primăvară a programului.

Pentru prima oară un program Internship a fost lansat acum 8 ani.

Caută un loc de muncă după:
Cristina Capațîna
Publicat de către
Cristina Capațîna
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?