Unde să organizezi cele mai tari evenimente B2B 
07-08-2023 7076
Timp de citire: 5 min.

Unde să organizezi cele mai tari evenimente B2B 

De-a lungul timpului, evenimentele au jucat un rol important în construirea relațiilor profesionale - fie că vorbim despre baluri, ieșiri la lunch sau mai nou - întâlnirile de la stații peco. Evident, vorbim despre evenimentele B2B (business-to-business), adică întâlnirile dintre oameni de afaceri cu mult networking, discuții despre timpul de afară, inflație și oportunități de colaborare.  

Astăzi, evenimentele B2B sunt un canal de marketing creat pentru a facilita interacțiunea offline dintre angajații și directorii companiilor. Acestea au ca scop construirea relațiilor economice, atragerea partenerilor, stimularea vânzărilor și fidelizarea clienților. Dacă planifici să organizezi un eveniment B2B, care să adune top manageri și specialiști, află cum să alegi corect spațiul pentru acesta.

La ce să ții cont în alegerea spațiului pentru evenimente B2B?

Cu siguranță, procesul de organizare al unui eveniment B2B poate fi complex și solicitant. Pe lângă grija pentru costuri, planificarea agendei și obiectivelor, un aspect esențial este alegerea locației potrivite. Pentru un eveniment reușit, trebuie să iei în considerare următoarele caracteristici:

  • Accesibilitatea spațiului;
  • Capacitatea spațiului;
  • Echipamentul tehnic oferit;
  • Reputația și ambianța locației;
  • Opțiunile de personalizare a spațiului;
  • Servicii și suportul oferit de locație (servicii de catering, IT, de consultație tehnică);
  • Proximitatea de locul de cazare și transport;
  • Termenii și condițiile contractuale;
  • Servicii suplimentare (conectivitatea wi-fi, parcare).

În continuare am enumerat mai multe locații cu săli pentru evenimente B2B din Chișinău: 

Summit Events and Conference Center 

...

Summit Events este pe piața Moldovei din 2007 și a reușit să găzduiască peste 6000 de evenimente, datorită facilităților și comodităților sale. Entitatea pune la dispoziție mai bine de 800m2 de spațiu funcțional, pentru desfășurarea unei game largi de evenimente de tipul B2B sau, mai nou, B2C. Sunt 5 săli de conferințe cu capacități diferite, care pot fi aranjate în funcție de tipul de eveniment: teatru, banquet, consilium și clasă. De asemenea, Summit Events oferă servicii de catering, cazare, echipament tehnic, event management și cadouri corporative. Ceea ce este specific locației este asistența tehnică calificată oferită pentru evenimentele de tip hibrid. 

Adresa: str. Tighina, 49/3

Institutul Muncii

...

Institutul Muncii este o bună alternativă celor care sunt constrânși de buget, dar care doresc să beneficieze de o varietate de facilități. Capacitatea sălii de conferințe este de 229m2, unde pot participa până la 200 de persoane. Spațiul este dotat cu un sistem audio performant, wifi, proiector, ecran de proiecție și un flipchart. De asemnea, Institutul Muncii dispune de o varietate de facilități: hotel, restaurant, precum și zonă de agrement.

Adresă: str. Zimbrului, 10

Hotelul Radisson Blu Leogrand Chișinău

...

Sălile de conferințe de la Radisson Blu sunt printre cele mai luxoase locații pentru evenimente de tip B2B, fapt pentru care este alegerea ideală dacă evenimentul organizat este la fel de grandios. Hotelul pune la dispoziție 6 săli de conferințe, inclusiv o sală de bal cu o capacitate de 1000 de persoane. Printre facilitățile oferite se numără: servicii de catering, conexiune WiFi gratuită, asistență în organizarea evenimentului, servicii de imprimare, echipamente tehnice și birotică. 

Specificul acestei locații este poziția sa în centrul capitalei, aproape de numeroase centre comerciale și atracții turistice.

Adresa: str. Mitropolitul Varlaam, 77 

Digital Park 

...

Digital Park este destinat evenimentelor pentru evenimente specifice business-urilor, de obicei, în domeniul IT. Au la dispoziție mai multe săli de conferințe, cu o capacitate de 20 - 200 persoane. În dependență de tipul evenimentului B2B, sala este configurată necesităților organizatorilor. Facilitățile variază în funcție de pachetul ales, dar cele mai comune sunt: acces la rețea, echipament tehnic, sistem audio, asistență tehnică, parcare și birotică.

Digital Park are opțiuni de spații pentru conferințele netradiționale: Digital Garden și Outdoor space. De asemenea, pentru  a captura momentele speciale din timpul conferinței, locația oferă și sesiuni foto la un preț accesibil. 

Adresa: str. Mihai Viteazu, 15

Bristol Hotel

...

Bristol Hotel este o locație recunoscută pentru beneficiile sale și amplasamentul său în inima Chișinăului. Hotelul are 3 săli de conferință cu o capacitate de până la 100 persoane: Assembly Hall, Congress Hall și Business Hall. Facilitățile locației sunt: personalizarea spațiului în funcție de necesitățile organizatorilor, sistem audio, echipament tehnic pentru traducere simultană, proiector și posibilitatea de a face în mod hibrid. Asortimentul de bucate este un alt atuu al hotelui, pe lângă prețurile avantajoase. Un dezavantaj este intervalul de ore în care sălile sunt accesibile: 9:00 - 18:00.

Adresa: str. Alexandr Pușkin, 32

Flowers Hotel 

...

Atmosfera hotelului este una luxoasă, iar designul sălilor de conferință creează o ambianță propice productivității. Cel două săli, Rose și Orchid, au o capacitate de până la 70 persoane. Serviciile de catering și de asistență organizatorică sunt incluse în prețul arendării spațiului. Asemănător celorlalte locații menționate mai sus, Flowers Hotel are o cameră separată pentru traducători și alte facilități tehnice. 

Adresa: str. N. Anestiade, 7

Courtyard by Marriott

...

Arhitectura modernă a clădirii, împreună cu mobilierul atent selectat, oferă o experiență plăcută vizitatorilor. Deși prețurile pot fi considerate mai ridicate față de majoritatea locațiilor menționate anterior, serviciile oferite sunt un beneficiu în sine. Aflat în proximitatea centrului comercial MallDova, Courtyard by Marriott devine un exemplu bun al unei poziționării strategice. Hotelul are la dispoziție 5 săli de conferință cu o capacitate de până la 120 persoane. Facilitățile oferite includ: echipament tehnic modern, servicii de planificare și catering, acces la asistență tehnică, precum și birotică. De asemenea, are terase și alte zone de agrement. 

Adresa: str. Arborilor, 21/A

Jolly Alon Hotel and Business Center 

...

Jolly Alon Hotel are o istorie îndelungată în organizarea evenimentelor pentru diverse ONG-uri, companii și alte entități economice. Această locație oferă săli cu capacități variind de la 15 la 150 de persoane. Dotările sălilor este similară cu celelalte locații menționate mai sus, dar pe  lângă acestea, hotelul pune la dispoziție și servicii de catering, personalizate în funcție de durata evenimentului. 

Adresa: str. Maria Cebotari, 37

Jazz Hotel

Jazz Hotel, situat în inima orașului, dispune de  patru săli de conferință elegante și funcționale, cu o capacitate variată, de la 20 la 140 de persoane. Aceste săli sunt complet echipate cu tehnologie de ultimă generație.Printre facilitățile de top se numără un sistem de traducere simultană dedicat, care poate susține peste 50 de participanți.

O atenție specială se acordă acordă experienței culinare, oferind meniuri personalizate pentru evenimente De asemenea,  se evidențiază și prin politica de prețuri accesibile pentru organizare unui astfel de eveniment. 

Adresa: str. Vlaicu Pârcălab, 72

Primește noutăți despre HR direct în inbox!

Berd’s Hotel 

...

Hotelul Berd's pune la dispoziție o sală de conferințe denumită „Hora” cu o capacitate de până la 70 de persoane. Această sală oferă flexibilitate în aranjamentul său pentru a se potrivi cu diverse tipuri de evenimente și numărul participanților, inclusiv configurări de tip teatru, clasă, masă rotundă și în formă de U. Mobilierul este modern, la fel ca echipamentele de telecomunicații oferite. Specificul acestei săli este iluminare naturală generoasă datorită ferestrelor panoramice. 

Adresa: bd. Dimitri Cantemir, 12

Dacă ai mai multe recomandări sau informații despre locații din Chișinău destinate evenimentelor de tip B2B, te rugăm să le împărtășești cu noi. Scrie-ne pe adresa de email este@delucru.md și noi le vom adăuga în articol.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonează-te la rețelele noastre digitale. Află primul despre cele mai noi informații din piața muncii destinate angajatorilor.
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?