TECHFLOW EUROPE 2021: Experți IT cu renume mondial despre viitorul ingineriei software
08-04-2021 1728
Timp de citire: 2 min.

TECHFLOW EUROPE 2021: Experți IT cu renume mondial despre viitorul ingineriei software

Tech Flow revine într-un nou format în 2021. Ediția din acest an se va desfășura online în toate locațiile Endava din Europa și vizează peste 2000 de participanți în cele două zile de conferințe și prezentări tehnice. Evenimentul va avea loc în 15 și 16 aprilie 2021 și va include unii dintre cei mai renumiți experți IT, care își vor împărtăși cunoștințele și experiența privind viitorul ingineriei software. Participarea la conferință este gratuită, dar necesită înregistrare pe platforma dedicată evenimentului.

Tech Flow a adus în discuție teme actuale începând cu anul 2016. Până în prezent, evenimentul a avut loc în mai multe locații, adunând peste 5000 de profesioniști din domeniul IT, cu prezentări despre ultimele tendințe din industrie și tehnologii de viitor.

„Suntem încântați să lansăm această nouă platformă de discuții bazate pe tehnologie în toate locațiile noastre din Europa. Continuăm să promovăm cele mai noi tendințe tehnologice și ne propunem să susținem dezvoltarea competențelor inginerilor de software în toată Europa ”, a declarat Eoin Woods, Chief Technology Officer Endava.

Ediția europeană din 2021, tema căreia este „Ingineria software pentru o eră digitală”, își propune să ofere o abordare profundă și discuții pe subiecte care variază de la arhitectura software, automatizarea tuturor lucrurilor, cloud, infrastructură descentralizată, JAVA, inteligență artificială și învățare automată, la interacțiunea dintre oameni și tehnologie în contextul accelerării erei digitale. Agenda include o discuție în timpul primei zile și 14 prezentări principale în cea de-a doua zi.

Printre autorii prezentărilor sunt Adam Bien (Developer Architect & Java Rock Star), Paul Stack (Staff Software Engineer @Pulumi), Mark Heckler (Spring Developer & Advocate, VMware), Ana Maria Mihalceanu (Java Champion, Application Architect @IBM) și Manuel Pais (DevOps Consultant & Team Topologies author).

...

Evenimentul este gratuit, dar necesită înregistrare pe următorul link.

...

...

 

 

DESPRE ENDAVA:

Endava este lider în furnizarea de servicii tehnologice de ultimă generație și își sprijină clienții în dezvoltarea propriilor organizații, prin utilizarea soluțiilor scalabile de Distributed Enterprise Agile. Endava colaborează cu clienții săi, integrându-se perfect cu echipele acestora, catalizând ideile și livrând soluții robuste.    

Compania ajută clienții să devină companii digitale bazate pe experiență, sprijinindu-i în călătoria lor de la generarea de idei la dezvoltarea și implementarea de produse, platforme și soluții. Clienții Endava activează în industriile de Plăți, Servicii Financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom), Bunuri de Consum, Logistică și Medicală.

Endava avea 7,464 de angajați la data de 31 decembrie 2020 în birourile sale din America de Nord, Europa de Vest și în centrele de livrare din România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia de Nord, Slovenia, Bosnia și Herțegovina, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia.

 

Caută un loc de muncă după:
Cristina Capațîna
Publicat de către
Cristina Capațîna
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?