Pe 28 Mai vino la Startup Grind Chișinău ediția Pitch Battle. Cine va câștiga? Tu decizi.
15-05-2024 1778
Timp de citire: 2 min.

Pe 28 Mai vino la Startup Grind Chișinău ediția Pitch Battle. Cine va câștiga? Tu decizi.

Pe 28 mai, Dreamups te invită la Startup Grind Chișinău, ediția Pitch Battle - arena unde fondatorii de startup-uri se vor duela într-un ring de pitching. Cine va câștiga? Tu decizi.

De această dată SG îți deschide cortina spre lumea startup-urilor din Moldova. Aici, pasiunea întâlnește inovația și tu ești în primul rând!

Sesiunea „Pitch Battle” e punctul culminant al serii. Startup-urile noastre sunt pregătite să-și prezinte ideile în fața ta și a unui public de startup tech entuziaști. Și, bonus: tu ești cel care votează ideea care te-a aprins cel mai mult. 

„Pitch Battle” nu este doar o ocazie pentru startup-uri să-și etaleze ideile inovatoare, ci și o rampă de lansare spre succes. Și pentru că orice succes merită să fie răsplătit, câștigătorul va primi două bilete la marea Conferință Dreamicon!

Vrei să participi la pitch battle?

Înregistrare aici

*Prezența la eveniment este gratuită pentru startup-urile care se vor duela.

După duel, toată lumea merită o gustare pe cinste: o felie crocantă de pizza și networking în stil autentic moldovenesc.

Când? - 28 mai, vineri, ora 18:30.

Unde? - Orange kITchen, str. Calea Ieşilor 8

Ce avem pe agendă?

18:15 - 18:45 - Check-in și un moment pentru un selfie rapid?

18:45 - 19:00 - Oportunități Dreamups;

19:00 - 20:10 - Pitch Battle;

20:10 - 20:45 - Networking într-o atmosferă relaxată.

Primește cele mai noi articole direct
în inbox

Iată 5 motive de ce trebuie să vii la SG: Pitch Battle:

  1. Oportunitate de Investiție: Accesează startup-uri emergente cu un potențial mare de creștere, având șansa de a investi în faze incipiente și de a influența direcția lor de dezvoltare.
  2. Conexiuni de valoare - Întâlnește investitori potențiali, parteneri sau clienți și extinde-ți rețeaua într-un mediu prietenos și propice afacerilor.
  3. Interacțiune directă cu fondatorii: Întâlnește direct fondatorii și discută față în față cu ei pentru a evalua potențialul real al afacerilor tech.
  4. Ambianța perfectă - Între gustările delicioase și networking, te vei simți ca acasă, într-o comunitate de persoane cu interese similare.
  5. Votul tău contează, pe bune - Ai puterea să influențezi soarta startup-urilor prezentate, oferindu-le șansa să avanseze sau să se retragă și să se perfecționeze.

Fii acolo unde inovația și pasiunea se ciocnesc! 24 mai poate fi ziua în care îți deschizi orizonturile, cunoști oameni noi și te inspiri pentru următorul pas în cariera ta antreprenorială.

 Ia-ți biletul (cât mai sunt locuri)!

 Cumpără bilet

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în 2016. SG Pitch Battle este organizat cu suportul Orange Systems, susținut de Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, având alături ca parteneri media Diez, Agora și delucru.md.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?