Interviurile de angajare devin mai ușoare: Google a lansat un simulator de interviuri în engleză
24-05-2022 2021
Timp de citire: 1 min.

Interviurile de angajare devin mai ușoare: Google a lansat un simulator de interviuri în engleză

În cadrul  inițiativelor Grow with Google și Career Certificates, compania Google a lansat recent simulatorul de interviuri Interview Warmup. Inovația va fi utilă celor care caută un loc de muncă sau au aplicat deja la un job și își doresc să se antreneze cum se cuvine înainte de interviu.

Cum funcționează Interview Warmup

Instrumentul este dezvoltat în baza inteligenței artificiale și funcționează astfel: Interview Warmup pune în timp real o întrebare tipică dintr-un interviu obișnuit. Sarcina candidatului este să răspundă la ea în scris sau cu vocea. Inteligența artificială analizează răspunsul și sugerează îmbunătățiri: poate sublinia folosirea excesivă a anumitor cuvinte sau poate sugera ce temă necesită să fie expusă mai detaliat.

Tool-ul pentru interviuri este disponibil pentru utilizatorii browserului Google Chrome la software-uri ca Mac, Windows și Android, precum și pentru Safari la iOS. Serviciul este gratuit și poate fi utilizat în mod repetat. 

Interview Warmup este eficient în special pentru pregătirea viitorilor angajați din următoarele domenii:

  • analiza datelor;
  • comerț electronic;
  • project management;
  • IT;
  • UX design;

Este disponibilă și funcția de antrenare pentru întrebări generale. Prin urmare, instrumentul poate fi utilizat de către orice candidat.

Interview Warmup este disponibil momentan doar în limba engleză. Google intenționează, însă, să extindă capacitățile lingvistice ale simulatorului pentru a ajuta mai mulți oameni.

Cu lansarea simulatorului de interviuri în engleză de către Google, procesul de pregătire pentru interviurile de angajare devine mai ușor. Acest instrument inovator oferă oportunitatea de a exersa și îmbunătăți competențele profesionale, pregătindu-te astfel să faci față cu succes întrebărilor și provocărilor specifice interviurilor.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?