Ești pregătit pentru Endava Internship? Iată lista materialelor de studii
21-06-2021 3196
Timp de citire: 2 min.

Ești pregătit pentru Endava Internship? Iată lista materialelor de studii

Zile numărate au rămas până va fi dat startul următorului program de Internship Endava. Această ediție vine cu mai multe noutăți, printre care reducerea perioadei de aplicare la program până la o lună, precum și instituirea regulii primul venit – primul servit, adică procesarea cererilor și completarea locurilor va fi efectuată pe parcursul procesului de recrutare, fără a se aștepta încheierea perioadei de aplicare.

Pentru a oferi posibilitate tuturor candidaților să se pregătească de procesul de recrutare, compania a lansat o pagină cu materiale de studii și răspunsuri la cel mai des recepționate întrebări cu privire la program. Aceasta poate fi accesată pe următorul link: https://careers.endava.com/en/Junior-Programmes/Chisinau/FAQ-Internship-Chisinau

Materialele de studiu sunt clasificate în funcție de disciplină și tehnologia aplicată, precum urmează:  

TESTING
Automation Testing

DEVELOPMENT
Front-End Development

Java Development

.NET Development

Android Development
iOS Development

APPLICATIONS MANAGEMENT
Applications Management Analyst

Applications Management Java Engineer
Applications Management .NET Engineer
DevOps Engineer Applications Management

DATA
Data Engineer

Pe parcursul programului de Internship, aplicanții vor învăța de la specialiști cu experiență bogată în IT și vor avea acces la ateliere de instruire tehnică și învățare a programelor de lucru. Totodată, aceștia vor avea posibilitatea să activeze în cadrul proiectelor clienților și să participe la toate activitățile companiei.

Unitatea de livrare Endava Chișinău își desfășoară activitatea structurată în șapte discipline: Testing, Development, Applications Management, Data, Business Analysis, Architecture, Project Delivery Management. Următorul program de Internship va fi lansat în curând.

Endava este o companie publică de servicii IT, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, lucrând cu unele dintre cele mai mari companii la nivel internațional din domeniile financiar-bancar, asigurări, telecomunicații, media, tehnologie și retail. Prin soluțiile sale de Digital Evolution, Agile Transformation și Automation, Endava își ajută clienții să atingă un nivel mai înalt de interactivitate, flexibilitate și eficiență în activitatea lor. Endava are peste 7.000 de angajați în sediile sale din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare în România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia. În iulie 2018, Endava a fost listată la bursa din New York sub simbolul DAVA. Capitalizarea bursieră a companiei era de 4.17 miliarde de dolari la data de 31 martie 2021.  

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?