Ești interesat(ă) de IT? Participă la târgul de orientare în cariera „IT Career Expo 2022”
15-09-2022 1758
Timp de citire: 1 min.

Ești interesat(ă) de IT? Participă la târgul de orientare în cariera „IT Career Expo 2022”

Pe 24 septembrie, tinerii interesați de oportunitatea de a începe o carieră sau de  perspectivele de creștere în domeniul IT sunt așteptați la IT CAREER EXPO, cel mai mare eveniment de orientare profesională din anul 2022. Acesta va avea loc în incinta Tekwill, începând cu ora 10:00.

În cadrul ediției din acest an, organizatorii vă invită la:

  • ateliere practice
  • târg de cariere
  • oportunități de stagiere
  • sesiuni de networking
  • tombolă

Tinerii ce urmăresc o ascensiune în carieră sunt așteptați la cele 15 ateliere cu teme de actualitate, toate predate de specialiști pasionați de ceea ce fac.  Participanții vor afla mai multe despre tehnologiile și limbajele de programare, iar sesiunile de orientare profesională nu vor lipsi nici din acest an!
Ediția curentă le oferă doritorilor posibilitatea de a cunoaște, interacționa și stabili conexiuni cu angajatori ai industriei IT din țară.
Testarea sistemelor de operare, ghidare în carieră, principiile diferitor mindset-uri, automatizare, acestea dar și alte teme captivante vor fi abordate în cadrul workshopurilor desfășurate concomitent în sălile Tekwill. Prealabil înregistrării, agenda evenimentului precum și temele fiecărui workshop, pot fi accesate AICI.

La finalul evenimentului Tekwill Academy organizează o tombolă cu cadouri din partea partenerilor Allied Testing Moldova.

Evenimentul este organizat de Tekwill Academy cu susținerea financiară a Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în Moldova, prin programul „Accelerarea transformării digitale în sectorul public din Republica Moldova” și a partenerilor externi USAID Moldova, Suedia și companiilor participante.

Acesta este gratuit și accesibil pentru toți doritorii, iar pentru a asigura o experiență de participare cât mai reușită, organizatorii recomandă să se înregistreze din timp aici .

 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?