Ești din orașul Bălți și cauți un loc de muncă? Vezi aici câteva companii care angajează în orașul Bălți
27-10-2020 4425
Timp de citire: 3 min.

Ești din orașul Bălți și cauți un loc de muncă? Vezi aici câteva companii care angajează în orașul Bălți

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă în orașul Bălți, echipa delucru.md a ales pentru tine, câteva companii care au joburi din mai multe domenii în orașul Bălți. Tot ce trebuie să faci tu e să citești cu atenție cundițiile și dacă te regăsești în cerințele angajatorului să transmiți CV-ul tău!

 

Pentru a vedea toate anunțurile de angajare ale companiei dă click pe butonul Anunțuri de angajare

 

...GG Group este un business de familie la nivel global, care dezvoltă și produce cabluri și cablaje de înaltă calitate pentru transmiterea de date și energie în domeniul auto și industrial. Lucrăm cu pasiune, inspirație și energie pentru a dezvolta și livra cea mai bună soluție pentru clienții noștri, oricând au nevoie de noi.

Alătură-te unui mediu de lucru dinamic și flexibil care-ți va permite valorificarea și dezvoltarea competențelor tale!

ICS “GG CABLES & WIRES EE” SRL 

 

...

Casa comercială “AquaTrade” este una dintre principalele companii de distribuție din Moldova.
Unul dintre scopurile principale ale companiei este perfectarea încontinuu a sistemului de vânzări directe creat de companie.
În componența CC “AquaTrade” intră 6 filiale teritoriale și 17 filiale de distribuție.
Filialele de bază sunt localizate în orașele Chișinău și Bălți, celelalte aflându-se în alte localități mari din Republica Moldova, ceea face posibilă deservirea eficientă de logistică a tuturor punctelor comerciale din Moldova.

 

...

Începând cu anul 2010 elevi, studenţi sau angajaţi din diferite sfere au ocazia să studieze profesionist, rapid, flexibil şi la prețuri rezonabile o limbă străină. Profesorii noştri calificaţi oferă cursuri de limbă engleză, germană, italiană, franceză, spaniolă, rusă și română. Tot la noi tinerii, sau deja formaţii oameni de afaceri pot însuşi cursul de business english, iar pentru copii am creat cursul specializat de limba engleză pentru copii si cursul de Teatru și Arta Vorbirii.

 

...

Coherent Solutions is a software product engineering and consulting company with 2000+ employees across seven global locations. Experts in software development and digital engineering solutions, Coherent Solutions delivers results, to customers around the world, through its high-performing, distributed teams. Offerings include custom digital solutions, web and mobile application development, DevOps and data services, and emerging technologies
such as blockchain and IoT—with 1000+ completed projects going back to the company’s inception in 1995. Headquartered in Minneapolis, Minnesota along with development centers in Moldova, Belarus, Bulgaria, Lithuania, Romania and Ukraine. Named fastest-growing company in America, Inc. magazine. 

Coherent Solutions

 

...

Grafit Holding este o companie moldovenească cu capital german și cu valori europene. Activitatea noastră constă în vânzarea supraproducției pe piețele europene și cea din SUA. Contribuim la soluționarea problemei de supraproducție, vânzând resursele deja existente pentru a nu produce altele noi, astfel demonstrând grija pentru mediul înconjurător.

Drept rezultat, clienții noștri sunt mult mai eficienți, fiindcă surplusul de produse este redirecționat către alte piețe unde există cerere pentru acestea. Acest lucru este posibil datorită proceselor noastre high tech în domeniul vânzărilor B2B. Prin urmare, suntem în permanentă căutare a celor care gândesc ca și noi, care cunosc o limbă străină și sunt gata să salveze planeta împreună cu noi, soluționând problemele clienților noștri.

Grafit holding

 

...

Atehno activează în Moldova din 2016. Atehno oferă o gamă largă de echipamente electronice, calculatoare și electrocasnice ale unor mărci cunoscute. Biroul, depozitul si magazinul online al companiei se află în orașul Bălți.

 

...

Din 1994, DOCPOMOGA GROUP a conectat companii respectate cu specialiști de valoare.  DOPOMOGA GROUP  în Republica Moldova funcționeaza din 2006 și are trei genuri principale de afaceri:

- General Recruiting;

- IT Recruiting;

- HR Consulting: HR administrare, Salarizare, Revezuire salarii, Outstaffing.

DOCPOMOGA GROUP

 
...
Victiana este o companie care prestează servicii în domeniul securității din anul 2002. Victiana îmbină cu succes tehnologiile inovative, soluțiile unice, un nivel înalt de încredere și competențe. Suntem reprezentanți oficiali din Moldova ai furnizorului Nr. 1 în lume, de aceea suntem cei care dictează trendurile de securitate în țara noastră.

 

 

...

Înființată în anul 2002, compania Verix-Grup SRL are ca domeniu de activitate importul și comerțul cu o gamă foarte variată de materiale de construcții, obiectivul companiei fiind extinderea vânzărilor la nivelul întregii țări, prin comercializarea unor produse de bună calitate, la costuri rezonabile.

Verix-Grup SRL

 
...
 
Compania produce și comercializează produse de cofetărie, brutărie, patiserie ș.a.. ( Chiar și Fast-Food) Compania angajează în orașul Bălți 

Cuptorul Fermecat SRL

 
...
Moltex-Group este o companie care fabrică articole de îmbrăcăminte - articole din piele, uniforme, lenjerie etc..  Compania este în căutare de angajați în orașul Bălți. 

Îți recomandăm să revii priodic la acest articol, deoarece companiile adaugă posturi vacante regulat!

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?