Endava Internship: Perioada de aplicare a fost extinsă
04-08-2021 2534
Timp de citire: 1 min.

Endava Internship: Perioada de aplicare a fost extinsă

Vești bune pentru cei care nu au reușit să aplice la programul de Internship Endava, ediția de toamnă. Perioada de recrutare a fost extinsă până în data de 13 august. Accesează www.endava.com/InternshipChisinau și aplică la una dintre tehnologiile disponibile. Numărul locurilor este limitat.

Aplică la Java Development

Una dintre specializările propuse de altfel pentru fiecare ediție a programului este Java Development. Foștii interni, actualii angajați ai companiei susțin că programul de internship oferă stagiarilor posibilitatea de a-și exploata potențialul și căpăta experiență în proiecte reale. Fiecare stagiar va fi ghidat de un mentor, care îl va susține pe tot parcursul programului.

„Pentru a susține testul și a se pregăti pentru etapa interviului, candidații trebuie să cunoască limbajul de programare Java. De asemenea, cunoștințele despre Spring, Hibernate, Maven, Junit și Git reprezintă un avantaj”, susține Ion, Java developer în cadrul companiei Endava.

Pe parcursul celor trei luni de studiere, stagiarii vor învăța tot de ce au nevoie pentru a-și începe cariera de dezvoltator Java. Aceștia vor participa la o serie de instruiri tehnice și de dezvoltare a abilităților de comunicare, interacțiune în echipă, leadership și rezolvare a problemelor. În a doua parte a programului, internii vor fi implicați în sarcini din proiectele reale ale companiei.

Internii au un program de studiere de 3 luni/5 zile pe săptămână/6 ore pe zi, la una dintre următoarele specialități:

Aplications Management: AM Analyst, AM Java Engineer, AM .NET Engineer, DevOps Engineer

Development: Java, Android, iOS

Testing: Automation Tester

Data: Data Engineer

Mai multe detalii despre programul de Internship al Endava pot fi găsite, accesând link-ul: www.endava.com/InternshipChisinau

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?