Cum să te angajezi într-o companie internațională și să lucrezi de acasă?
28-06-2022 2943
Timp de citire: 2 min.

Cum să te angajezi într-o companie internațională și să lucrezi de acasă?

Dacă ești și tu printre cei care vor un job bine plătit în Moldova trebuie să afli mai multe despre sectorul BPO. Anume în acest articol vrem să îți oferim tot ce ai nevoie să știi ca să găsești un post de muncă profitabil și care îți va aduce doar beneficii. 

Află că, Business process outsourcing (sau pe scurt BPO) este industria, în care o companie sau o corporație își externalizează anumite activități și le desemnează altei companii terțe. Aceasta, la rândul ei, oferă joburi online, care pot fi făcute la distanță, de acasă sau de unde vrei tu.

Probabil crezi, la fel ca majoritatea, că joburile de la distanță sunt doar pentru IT sau freelanceri. Dar uite că nu-i așa. Există multe sectoare și domenii ale pieții cu locuri de muncă care nici măcar nu necesită experiență în domeniu. Fie că ești proaspăt absolvent de liceu, colegiu sau universitate, sau ai lucrat ani buni într-un domeniu și vrei o schimbare, sau ești în concediu de maternitate și ai vrea să diversifici rutina zilei cu un job part-time - îți poți găsi un post de muncă bine plătit acasă, în Moldova!

HR, contabilitate, Call Center, logistică, marketing, design, deservire clienți, suport tehnic sunt doar câteva dintre direcțiile sectorului BPO în care te poți angaja doar cu o singură condiție - să vorbești o limbă străină și să poți lucra la calculator. Un job BPO vine și cu un alt set de beneficii și avantaje, printre care: 

  1. Joburi legale, cu pachet social și asigurare, salariu transparent și multe alte beneficii. Descoperă chiar acum funcțiile vacante: https://absl.md/job-center/
  2. Poți fi angajat chiar dacă nu ai expertiză în domeniu, pentru că majoritatea companiilor oferă traininguri unde poți învăța de la 0 tot de ce ai nevoie. 
  3. Poți lucra de oriunde. Companiile din sectorul BPO oferă posibilitatea de a lucra din oficiu, sau de a combina munca la domiciliu, online, cu vizite periodice la birou.
  4. Economisești timp (deplasare, drum), ai mai puține cheltuieli (prânz, transport) și poți lucra în propriul ritm.

Descoperă mai jos experiența Corneliei, care lucrează într-o companie italiană în calitate de analist în domeniul informației și comunicațiilor.

 

 

Iar de la Oliver Prado află cum poți lucra și tu în Moldova și să interacționezi zilnic cu un public internațional. 

 

 

În concluzie, dacă stăpânești deja o limbă străină și vrei un loc de muncă grozav, te sfătuim să analizezi mai atent posibilitatea de angajare outsource în Moldova. Accesează www.absl.md și află mai multe despre joburile disponibile și domeniul BPO în țara noastră. 

Baftă!

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?