Care au fost cele 12 startup-uri care au strălucit pe 28 mai la Startup Grind Chișinău: Pitch Battle, organizat de Dreamups?
30-05-2024 862
Timp de citire: 2 min.

Care au fost cele 12 startup-uri care au strălucit pe 28 mai la Startup Grind Chișinău: Pitch Battle, organizat de Dreamups?

Pe 28 mai, comunitatea startup-urilor din Moldova a fost martora unei ediții incendiare Startup Grind Chișinău: Pitch Battle, organizată de ONG-ul Dreamups. Acest eveniment a fost dedicat descoperirii și dezvoltării viitorilor „unicorni” ai Moldovei – companii inovatoare cu potențialul de a atinge evaluări de peste 1 miliard de dolari.

Pitch Battle a reflectat pasiunea, ambiția și determinarea fondatorilor de startup-uri moldovenești. Fiecare etapă a fost marcată de rivalitate strânsă, chiar cu momente de egalitate, cu participanți care au dat tot ce aveau mai bun pentru a rămâne în frunte.

...

Curios să afli care sunt cele 12 startup-uri care s-au confruntat în arena Startup Grind Chișinău? 

Mai jos îți prezentăm startup-urile care au duelat în arenă.

# Cardneto - soluția digitală pentru cardurile de vizită care vă conectează cu networking-ul mai rapid și ușor prin codul QR.

# Elevate Kids Edu - aplicația educațională care ajută copiii să își dezvolte inteligența emoțională prin povești interactive și metode psihologice.

...

# Altomate - startupul care ajută companiile să utilizeze datele pentru a lua decizii mai bune, de la strategie la ingineria datelor și AI. 

# EasyReserv.io - un software de gestionare a afacerilor care permite clienților să facă rezervări cu ușurință prin aplicația mobilă, reducând absențele și optimizând rotația meselor.

# ScamsBlocker - startupul care utilizează inteligența artificială și învățarea automată pentru a detecta și bloca escrocheriile online.

# AI Pilot Eye - sistemul de detectare vizuală a traficului aerian care utilizează inteligența artificială pentru a identifica amenințările aeriene. 

...

# AGI.md - un startup care a digitalizat cărțile de vizită care distribuie profilele printr-o singură atingere a cardului de telefon.

# Themyda - o platformă online conectează toate evenimentele și activitățile locale. 

# Argus AI - un software care optimizează instruirea și performanța modelelor de IA, reducând costurile și complexitatea dezvoltării.

# Magic Wish - o aplicație care asigură că primești exact ceea ce îți dorești prin simplificarea procesului de alegere a cadourilor cu distribuirea wishlist-ului.

Știu că vrei să afli cum a decurs competiția

Runda #1: cunoaștere
Într-o atmosferă plină de entuziasm, startup-urile au intrat în competiție, prezentându-și ideile într-un singur minut. Fiecare pitch a dezvăluit o nouă idee inovatoare care digitalizează o nouă problemă. 

Runda #2: secret sauce
A doua rundă a scos în evidență esența fiecărui startup, dezvăluind ce îi face unici și speciali. Audiența, implicată activ, a jucat rolul de juriu, evaluând fiecare idee prezentată.

Runda #3: scalare și business model
În această etapă, startup-urile și-au prezentat modelele de afaceri și potențialul de scalare la nivel global. Fiecare moment petrecut pe scenă a evidențiat angajamentul și viziunea acestor tineri antreprenori.

...

În ciuda competiției strânse, întrebărilor publicului, și show-ului participanților, câștigătorul serii a fost Argus AI, fondator Vladimir Verbulski.

Premiul? Două locuri de onoare la marea Conferință Dreamicon  din octombrie organizată de Dreamups. 

Evenimentul SG Chișinău Pitch Battle este organizat de Dreamups cu suportul Orange Systems, susținut de Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, având alături ca parteneri media Diez, Agora.md și delucru.md.

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?