Business vs Fericirea angajaților. Află cum le îmbină cei de la Oratorica
08-11-2022 2366
Timp de citire: 2 min.

Business vs Fericirea angajaților. Află cum le îmbină cei de la Oratorica

Cât de fericit ești la jobul actual?

Locuri de muncă confortabile, echipă prietenoasă, salariu motivant, libertatea de exprimare și atmosfera degajată sunt factorii de bază care influențează major succesul unei afaceri. Experiența arată că fericirea angajaților este direct proporțională cu prosperitatea unei afaceri. 

...

Oamenii fericiți sunt mai sănătoși, mai creativi și mai proactivi ceea ce sporește atât satisfacția clienților cât și productivitatea și implicarea angajaților. Cu siguranță fericirea are o însemnătate diferită pentru fiecare în parte. Totuși în cadrul locului de muncă, la care petrecem aproximativ 40 de ore săptămânal, fericirea angajaților are un rol major. 


Cum are grijă Oratorica de fericirea angajaților?

Echipa centrului de limbi europene Oratorica este într-o continuă creștere și transformare, motiv pentru care se pune accentul pe consolidarea și menținerea unui nivel înalt de încredere dintre toți membrii echipei. 

...

 O metodă potrivită pentru atingerea acestor scopuri sunt teambuildingurile organizate periodic pentru angajații companiei. Cel mai recent a fost în ultimul weekend însorit de octombrie, la care fiecare membru al echipei, a avut posibilitatea de a se relaxa într-o atmosferă degajată alături de colegii de muncă.

...

Ce impact poate avea teambuildingul asupra echipei?

Teambuildingurile sunt metoda potrivită de a consolida echipa, dar acesta nu este unicul rezultat pe care îl poate aduce acest tip de activitate. Un teambuilding oferă angajaților oportunitatea de a se odihni psihologic și de a crește nivelul de încredere în ceilalți membri ai echipei - lucru deosebit de important într-o companie mare. 

...

Oratorica este în continuă căutare de noi oameni pentru a i se alătura echipei și a promova valorile companiei. Dacă vrei și tu să ai un job la care să te simți fericit, atunci trimite chiar acum CV-ul tău la hr@oratorica.md

...

De asemenea, dacă vrei să studiezi o limbă străină, la Oratorica poți învăța engleza online sau offline, cu orare comode în orașul Chișinau și Bălți. Chiar dacă ai nevoie de engleza pentru începători sau avansați, la Oratorica găsești profesori de engleză care te pot ajuta să avansezi nivelul de cunoaștere sigur și rapid.

Află mai multe informații despre Oratorica și dă-le un follow pe Facebook, Instagram, TikTok și YouTube.

 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?