7 ore de muncă pe zi sunt suficiente pentru a avea succes
12-09-2023 6057
Timp de citire: 2 min.

7 ore de muncă pe zi sunt suficiente pentru a avea succes

Este vorba despre munca în cadrul Grafit Holding — un grup de companii unite într-un holding. Proiectele companiei operează pe piețele mondiale, achiziționează și vând produse noi supraproduse în Europa și SUA. Pe scurt, prin revânzarea produselor deja existente, rezolvă o problemă majoră legată de supraproducție la nivel global și sunt preocupați de protejarea mediului înconjurător.

Vara acestui an, Grafit a efectuat un experiment, introducând un program de lucru de 7 ore pentru unele proiecte. Experimentul a avut succes — eficiența a rămas aceeași sau chiar s-a îmbunătățit, așa că am decis să extindem această experiență pentru întregul holding.

Începând cu 1 septembrie, Grafit Holding devine prima companie din Moldova care introduce o zi de lucru de 7 ore pentru toți angajații săi (iar aceștia sunt peste 400 în Moldova și Ucraina), menținând în același timp toate beneficiile: salariile și pauzele — o oră pentru prânz și două pauze de cafea de 15 minute fiecare.

De obicei, angajatorii doresc ca angajații să lucreze mai mult. De ce face Grafit opusul?

Grija pentru echipă

Grafit Holding îi pasă cu adevărat de angajații săi. Implementarea programului de 7 ore le oferă mai mult timp pentru odihnă, familie și interese personale. Această abordare poate preveni problemele fizice și mentale, ceea ce este o prioritate pentru companie.

Menținerea eficienței ridicate

Experimentul din vară a arătat că reducerea timpului de lucru nu numai că nu scade eficiența, ci o și crește. Angajații fericiți, cu mai mult timp liber și energie, lucrează mai inspirați, productiv și cu concentrare maximă.

Angajat fericit — calea către succes

Grafit crede și afirmă că angajații fericiți sunt cheia succesului în afaceri. Mai mult timp pentru odihnă și viața personală aduce la locul de muncă mai mult entuziasm, motivație, energie și atitudine pozitivă. Acest lucru duce la clienți mulțumiți și la prosperitatea afacerii.

În general, este un lucru grozav!

Noul program de lucru oferă mai mult timp liber pentru a vă bucura cu adevărat de viață! Puteți să vă dedicați hobby-urilor, sportului, să învățați abilități noi, să vă întâlniți cu prietenii și familia, să vă distrați și să vă relaxați cu o carte bună sau să stați pe TikTok. Lucrați rapid și bine, iar apoi vă puteți dedica timpul pentru voi înșivă.

Doriți să lucrați într-o companie care apreciază timpul vostru personal și este gata să vă susțină în căutarea succesului? Lăsați o cerere pe www.grafit.com 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?