5 companii care te pot angaja chiar dacă nu ai experiență în muncă
27-06-2022 4052
Timp de citire: 2 min.

5 companii care te pot angaja chiar dacă nu ai experiență în muncă

 

Lipsa experienței în muncă de cele mai dese ori te face reticent să aplici la joburi. Dar, mulți angajatori de la noi sunt gata să-ți ofere un loc de muncă bun, un salariu decent și alte beneficii chiar dacă ești fără experiență profesională, doar că este important să stăpânești un șir de abilități soft și hard, inclusiv să ai un CV profesionist - structurat, relevant și desigur, fără greșeli gramaticale.

Astăzi, am ales pentru tine 5 companii bune de la noi, care sunt gata să te angajeze și să-ți ofere cele mai bune condiții de muncă.

 

Orange Moldova (telecomunicații)

Să lucrezi la Orange reprezintă o experiență unică din punct de vedere digital şi uman, identică cu cea pe care o oferă clienților săi, pentru că ascultă şi răspund.

Orange oferă oportunităţi egale pentru toţi candidaţii, indiferent de sex, vârstă, religie, apartenenţă etnică, orientare politică, sexuală și de orice alt gen. Talentul şi motivaţia angajatului stau în centrul acţiunilor companiei.

Vezi aici ofertele de muncă

 

 

Aqua City Vara Vara (divertisment)

Vara Vara nu este un simplu aquaparc ci un adevărat oraș de distracții. Compania oferă multe locuri de muncă sezoniere la care poți candida chiar dacă nu ai experiență. Printre oferte se enumeră chelneri, salvamar, casier, operator call-centru, recepționist etc. 

Vezi aici ofertele de muncă

 

 

Magenta Consulting (Publicitate, Marketing, PR)

Magenta Consulting este prima companie de consultanță în cercetare și marketing din Moldova. La Magenta activează 40 de consultanți cu normă întreagă și o echipă permanentă de 600 de intervievatori pentru sondaje cantitative, ceea ce face ca Magenta Consulting să fie cea mai mare companie privată de cercetare din Moldova.

Vezi aici ofertele de muncă

 

 

Stefannini Moldova (Tehnologii Informaționale)

Stefanini Group este o companie multinațională de origine braziliană, iar subsidiara Stefanini Moldova este specializată în livrarea de servicii de suport IT si dezvoltare software, activând în domeniul IT de peste 34 de ani, cu o prezență în peste 40 de țări.  

Oportunitățile companiei se adresează profesioniștilor din toate etapele seniorității profesionale, pentru centrele noastre Digital Workplace și Application Development.

În prezent își mărim echipa cu oportunități entry-level (juniori)  in IT: Support Engineer, Internship in Application development, junior Java developer, dar totodată, suntem în căutarea experților pe diverse tehnologii și limbaje de programare precum: Java, Kafka, PHP, Manual și Automation Tester, pentru a se alătura echipei.  

Vezi aici ofertele de muncă

 

 

Speed Delivery (curierat)

Speed Delivery este o companie de curierat, partener acreditat GLOVO. La ei poți găsi oportunități de angajare pentru curieri, dar e foarte important să ai un mijloc de transport, cum ar fi: bicicletă, trotinetă, scuter, mașină etc. Un curier la Speed Delivery poate câștiga un salariu de aproximativ 20.000 mdl.

Vezi aici ofertele de muncă

 

 

 

Caută un loc de muncă după:
Redacția  delucru.md
Publicat de către
Redacția delucru.md
heart
Abonați-vă la rețelele noastre sociale, unde publicăm conținut util și interesant
Încă ești în căutarea unui loc de muncă sau poate cauți angajați pentru firma ta?