Magenta Consulting

Compania a fost verificată
14 posturi vacante deschise
0

Informații de bază

Domeniul de activitate:
Publicitate / Marketing / PR
Numar de angajati:
50
Oraș:
Chișinău
Adresa principală a companiei:
Strada Alexandru Bernardazzi 38, Chișinău

Despre companie

Magenta Consulting este prima companie de consultanță în cercetare și marketing din Moldova. Fondată în 2006, a devenit compania-lider în marketing și cercetare socială, precum și consultanță în marketing strategic și dezvoltare de afaceri. 

Avem în calitate de angajați 40 de consultanți cu normă întreagă și o echipă permanentă de 600 de intervievatori pentru sondaje cantitative, ceea ce face ca Magenta Consulting să fie cea mai mare companie privată de cercetare din Moldova. În ultimii 15 ani am implementat cu succes peste 1500 de proiecte în domeniile cercetării, consultanței, marketingului strategic și dezvoltării politicilor.  

Din 2008, Magenta Consulting a fost prima companie recunoscută de ESOMAR (European Research Association), urmând astfel codurile profesionale și etice stabilite în industria de consultanță la nivel internațional. 

În 2013 compania a obținut premiul internațional pentru excelență în consultanță, fiind selectată drept Consultant al Anului de către fundația Gabriel Al-Salem în cadrul unei conferințe anuale internaționale „Consulting fără frontiere”.

 

Magenta Consulting activează pe piața moldovenească de 15 ani, timp în care a acumulat un portofoliu de peste 1500 de proiecte implementate pentru întreprinderile locale și internaționale prezente pe piață, organizațiile locale și internaționale, precum Banca Mondială, IFC, USAID, UNDP , UNFPA, Ambasada SUA, OMS, GIZ, delegația UE etc, dar și structuri de stat, cum ar fi: Ministerul Educației; Ministerul Sănătății; Ministerul Economiei; Departamentul de Administrare Judiciară (DAJ); Comisia Electorală Centrală (CEC), Organizația Moldovei pentru atragerea investițiilor și promovarea exporturilor (MIEPO).

Magenta Consulting este compania de încredere a organizațiilor internaționale de cercetare, precum Gallup, Ipsos și Romir.

Beneficii

Remote job

Ceai / cafea / snacksuri

Zonă de recreere

Cărți de vizită

Deplasări de serviciu

Team - building

Traininguri

Călătorii

Acoperire costuri certificări profesionale

Echilibru viață personală / profesională

Foto și video

Locuri de muncă active - Magenta Consulting

Recenziile companiei

Evaluează compania:
0 star star star star star 0 recenzii

Contacte

Adresa principală a companiei
Chișinău, Strada Alexandru Bernardazzi 38, Chișinău
Număr de contact:
Pagina web:
Rețele sociale: